twiggynka komentáře u knih
Opět skvělé čtení! Konec mě dostal! Krutost a zloba je v některých netvorech opravdu bezmezná a následky jsou nenávratné! :-(
Kim a její tým jsou prostě super! Každá kniha se prostě hltá jedním dechem! Tomu kdo ještě nečetl, určitě doporučuji celou sérii!
Kniha se mi líbila, četla se příjemně i když jsem byla občas trošku zmatená. Každopádně si ráda přečtu další díly.
Chris Carter je prostě skvělý spisovatel. Jeho knihami se proplouvá úplně samo. Hunter opět válí a vždy se najde v té hrůze něco co ještě dokáže překvapit.
Já miluju knihy o Jackovi, ale musím říct, že jsem měla co dělat, abych se donutila číst dál... Ze všech co jsem ze série četla, byla tahle nejslabší.
Na tuhle knihu jsem se chystala už dlouho, ale jaksi jsem pořád dávala přednost něčemu jinému. Kniha se četla dobře díky krátkým kapitolám, ale i tak někdy bylo zbytečně moc omáčky :-) každopádně Jeffery Deaver je klasika po které člověk rád sáhne! :-)
Chris Carter prostě nezklame. Baví mě jeho styl psaní i když někdy zbytečně moc vysvětlování a hrání si na chytrého :-D
Kniha mě nějak nebavila... dlouho jsem nečetla knihu takhle s donucením...
Příběh se mi líbil, ale něco tomu chybělo.... asi i ten konec byl takový nemastný neslaný … ale oddechovka pěkná
kniha se mi líbila, nechybělo napětí ani vzrušení, příběh měl spád … myslím že za přečtení stojí... a když si uvědomím, že tohle místo opravdu existuje, tak mi z toho jde mráz po zádech! :-)
kniha se mi líbila i když si myslím, že byla zatím nejslabší! :-) Každopádně Robert i Garcia mě moc baví!!!
Kniha se dobře četla. Sympatický doktor a zoufalý můž...Je smutné, jak jednoduše se člověk může dostat na dno...
Kniha se velice dobře četla... příběh napínavý i s trochou romantiky... V prvním díle Bishop nic moc sympaťák, ale jak ho znám z jiných dílů, je super :-)
Kniha se mi moc líbila, měla spád, parádní mrazivý a přitom tááák smutný děj! Doporučuji!
Úžasné příběhy z našeho okolí! Už se těším až při výšlapech na zmiňovaná místa budu dětem tyhle pověsti vyprávět.
Opět se kniha četla s naprostou lehkostí... Děj velice čtivý a motiv nečekaný :-)
Poslední dobou se setkávám se spoustou názorů, že knihy od Roberta Bryzdzy za moc nestojí. Ale podle mého názoru je to naopak. Jsou čtivé, nápadité, postavy jsou mi sympatické, kapitoly nejsou dlouhé a …. a prostě čtu je ráda :-)
Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale nakonec jsem knihu hltala a na konec jsem se posledních 10-12 kapitol musela do čtení skoro nutit... hmm, co na to říct?