tygrilady

Kniha se mi moc líbila a těším se na další díl,četla se jedním dechem !

Velice se mi tato kniha líbila !!! Jedna z nejlepších jakou jsem kdy četla! a rozhodně nejlepší,kterou jsem četla od tohoto autora!

Pro mě naprosto úžasná kniha,která mi dalo odpovědi na spoustu otázek!Všem doporučuji!!!!

Mě tato kniha naprosto dostala!!!Vzbudila ve mě nespočet emocí a přečetla jsem ji jedním dechem!!!Nevšedně pojatý příběh,čtivý,emotivní,který v nás něco zanechá a vyvolává otázky a odpovědi....Kniha nejen pro Ty co věří,ale i pro Ty,kteří tápou a pro všechny kdo si rádi přečtou knihu,která je jedinečná svého druhu....

Moje srdcová záležitost!! Doporučuji všem co mají rádi historii,lásku a intriky na královské dvoře.Velice mě mrzí,že není možné sehnat dVD s tímto filmem :-( :-)))))))))))

Naprosto úžasná kniha! Možná nejlepší kniha,kterou jsem četla....pro mě rozhodně TOP 10.Všem doporučuji!!!

Serii jsem si koupila na základě filmového zpracovaní..film měl zajímavější děj..ale i kniha se mi líbí.

Tato fantasy série se mi moc líbila.S touto autorkou mám jen malou zkušenost, ale je to odpočinkové, pohodové čtení.Pokud někdo máte na prodej celou sérii koupím ji.

Moc hezká kniha pro všechny milovníky andílků:-)

Tato andělská hra je úžasná a mě i mým kamarádkám přináší odpovědi,které opravdu vycházejí :-) myslím,že když věříte tak Vám andělé odpovědi dají!!!Vřele doporučuji všem co věří v Andílky,je dobrým doplněným andělských karet!

Pokud někdo máte rádi knihy o upírech,tak toto rozhodně není kniha o upírech v pravém slova smyslu....jen,aby jste nebyli zklamaní rozhodně :-) ale to není špatná kniha......druhý díl kniha-Zabij dítě,které se vrací také není špatná

Nemastné,neslané,kniha mě nijak extra nenadchla stejně jako její neposkvrněné početí ........

Vtipné a pohodové počteníčko pro ženy :-)

Kniha se mi líbila....a film se mi narozdíl od většiny tady také líbil !