Tytyna komentáře u knih
Nejvíc jsme se pobavila při popisu cvičení ve spodním prádle kdy v momentě předklonu zazvonil chlapík od UPC..:-D...to jsem opravdu řvala smíchy.
Těšila jsem se jak dospím Silvestra a místo toho jsem zhasínala v půl druhé, protože jsem se od posledního dílu opravdu nemohla odtrhnout!!!!!.....napínavá kniha, závěr mě zcela pohltil;-)
Kniha mě absolutně dostala....četla jsem jí na doporučení uživatelky akina a rozhodně nelituju....dokonce jí čte i manžel.
Musím říct, že kniha mě opravdu dostala....je psaná realisticky (někdy až moc) a opravdu donutí člověka přemýšlet!!!
Teda musím přiznat, že mít doma tuhle dulu musí být utrpení....u pasáží typu : ..."když vstoupila do bytu, měla jsem takovou radost, že jí vidím, že jsem popadla housle a zahrála několik písní..." jsem se opravdu řezala smíchy....knížka je čtivá, ideální na dovolenou;-)
Tak já jsem knihu poprvé četla někdy před 20 lety......tenkrát mi to připadalo sice hustý, ale občas jsem mívala takové ty pubertální představy, že by to bylo super zkusit to. No .....naštěstí k tomu nedošlo a knihu doporučuji všem!!!
Moc pěkná kniha...děti si z ní obkreslují obrázky a neustále v ní listují.
Kniha krásná, čtivá...film mě zklamal...udělala jsem si krásnou představu jak kdo vypadá a herci se jim ani trošku nevyrovnali...
Knihu jsem četla na střední škole jako povinnou četbu a Remarque se stal mým oblíbeným autorem.
Poprvé jsem to četla asi před 20 lety a od té doby ještě tak 4x. Výborná kniha.
Pro skalní fanoušky pěkná kniha...přečetla jsem jí, ale taková bomba jako Harry Potter to rozhodně není.