účetní komentáře u knih
Docela slabé, myšlenkové pochody hlavní hrdinky a to, jak se zachovala k manželovi, to by snad nikoho normálního nemohlo ani napadnout.
Docela to šlo, čtivé to bylo, děj byl bohatý, ale až moc, hlavně pasáž s piráty jsem tedy nemusela, to už mi přišlo zbytečné, našla bych toho asi i více, co už bylo trochu moc, ale v rámci tohoto žánru se to dalo.
Velmi slabé, jak dějově, tak stylem. Hlavní hrdinka k nepochopení, jak by mohla normální ženská tak hloupě uvažovat, její myšlenkové pochody se opravdu nedaly, takže celkově k ničemu. Takto přihlouplé knihy už pro mě nejsou, přelouskávám je, protože jich mám zásobu a pak šup s nimi do modré budky, třeba se někomu jinému líbit budou.
Od této autorky jsem četla hodně pěkných knížek, ale toto byl děs, děj žádný, jen stále dokola přitroublé myšlenky hlavní hrdinky, normálně inteligentní ženská nemůže takto uvažovat, takže pak jsou ty knížky k ničemu.
Komentářů u všech dílů této série hodně přibývá, a většinou kladné reakce čtenářek svědčí o výjimečnosti a kouzlu této série, ale udržet to u všech dílů stejné je těžké, já už jsem tak nějak počítala, že to už nebude pro mně tak úchvatné, jako u předchozích pěti dílů. Děj už byl slabší a hlavní tajemná zápletka mi do této série vůbec nezapadla a nedávalo už to žádný smysl, jakoby už autorka nevěděla, co s tímto dílem provést. Ale bylo milé, setkat se opět s Greylenem, Grace a jejich rodinou. Všechny díly mají jedno společné, provází je kouzlo, život i smrt, v tomto díle završil svůj smutný osud i Kenzie.
Docela milá jednohubka s jednodušším dějem, hlavní hrdina byl opravdu sympaťák, jenže takoví muži ve skutečnosti vůbec neexistují, i na tento žánr byl až moc dokonalý.
Ze začátku to šlo, ale druhá půlka už byla slabší a hlavní hrdina mi byl nesympatický, za jeho přístup k dceři by opravdu zasloužil nakopat...
Moc pěkné a čtivé, ostatně od této autorky nic jiného čekat nelze, ani když jde jen o Harlequinku, takže mohu jen doporučit.
Docela pěkné, čtivé, i když Evan se místy choval jako vůl. Pěkný povedený přebal.
Harlequinkami jsem kdysi začínala četbu romantiky a hltala jsem jednu za druhou, teď už jen dočítám nepřečtené zásoby cestou ve vlaku z práce. Tato autorka by měla patřit mezi ty lepší, ale kniha se mi nelíbila, bylo to místy až přihlouplé, stále dokola to samé.
Krásná romantika, mám ráda knihy, kde jsou do děje významně zapojeny děti, ty dávají těmto knihám zvláštní něhu. Hlavně konec knihy se mi moc líbil, není ani co dodat, vše už napsala děvčata v ostatních komentářích.
Docela spokojenost, celkově pěkné, i když se děj rozjížděl pomalu a taky jsem očekávala něco jiného, především, že se děj bude převážně odehrávat na farmě. Je to moje druhá kniha od autorky a byla určitě pohodovější, než ta první, co je pro mně plus a to, že autorka skáče v ději od jednoho k druhému pro ni asi bude typické, uvidím u další knihy.
Celkově musím říct, že si mi kniha líbila, ale myslím, že byla zbytečně zdlouhavá, zbytečně moc stran, první půlka mně zase tak nebavila, ale konec byl pěkný a Jasper i Katherine se mi nakonec moc líbili.
Bylo to bohužel opravdu velmi slabé, ani jako čtení do vlaku mně to nebavilo.
Už jsem četla mnohem hezčí harlequinky, ale na čtení do vlaku dobrý, Jilliana se mi moc nelíbila ale Aaron docela ano.
Moc hezká kniha, krásný příběh s bohatým dějem a moc sympatickými postavami, všechna děvčata byla super a chlapi samozřejmě taky. Mám moc ráda tyto knihy založené na soudržnosti a přátelství malé komunity lidí, kteří si vzájemně pomáhají a i když jsou tyto příběhy autorkami podány v pozitivnějším duchu, než by odpovídalo skutečnosti v těchto časech, pro mě určitě lepší takto, než knihy s násilnými scénami ( proto mám D.Garlock po dvou přečtených knihách moc ráda a podobné knihy jsem četla od El. Haran z prostředí Austrálie ).
Krásná a velmi čtivá kniha o lásce, přátelství a soudržnosti, ale i o bolesti ze ztráty blízkých a těžkých osudech lidí potýkajících se nejen s těžkou dobou a drsnými podmínkami Austrálie, ale i se zradou, tupostí a pokrytectvím.
Musím říct, že druhý díl se mi líbil vice než první, první třetina tedy moc ne, tam se mi Bronwyn nelíbila, trpělivost a cit oplácela Stevenovi hněvem, nepřátelstvím a vzdorem za každou cenu. Od druhé třetiny už to bylo lepší a dějově zajímavější, ale konec mi autorka přece jenom pokazila. Nevím, proč mají některé autorky potřebu dodávat knize na dramatičnosti na úkor těch nejnevinnějších, Bronwyn se občas chovala tak, že si o problémy sama koledovala, ale vyvázla bez úhony, protože to by se nám čtenářkám asi nelíbilo, kdyby se jí něco stalo. To s Mary bylo v knize naprosto zbytečné, děj byl bohatý i bez toho, celkový dojem z knihy mi to pokazilo tak, že už mi pak bylo docela jedno, co si Bronwyn se Stevenem řekli a jak se udobřili. Čtyři hvězdy dám ale s jedním velkým mínus.
Pěkná romantika, bylo to milé i vtipné, jen první půlka mi přišla trochu až moc poklidná a zdlouhavější, ale konec byl i víc akční. Oba bratři byli velcí sympaťáci, starý vévoda to byl tedy hulvát, ale Maddie se ho jen tak nelekla. Taky se mi líbilo, že Quin neměl klapky na očích a dokázal přesně prokouknout svoji nechtěnou nastávající.