uhoř49

Další kousek té doby.Měl by si to přečíst každý kdo se necítí být Čechem a nebo se dokonce zato stydí.

Tak to je asi moje první fakt,,Červená Knihovna,,ale jsem moc rád že jsem ji přečet aspoň vím co panautor sci-fi E.R.B. také dokáže napsat pro ženy.

Supr čtení,když vemu že jenom půlka je pravda a zbytek fikce tak se mi ani nechce věřit kdo všechno se snaží velet této republice,tohle by si mněl přešíst každý kdo neví koho volit.

Konečně jsem se dozvěděl jak hrozně ,,dřeli chudáci horníci,,

Pepka D.mám rád a jeho Traja chrobáci......není co dodat.

Jedna z mála knih od Londna která je z mého hlediska (dobrodruha) zajímavá.

Vcelku zajímavé otázky a odpovědi o seriálu,akorát některé se opakují vícekrát.

Zatím asi nejslabší co jsem od Mládka četl,škoda peněz i času.

Také mne ležela kniha ladem,snažil jsem se trochu začíst,ale asi to není nic pro mne(moc odborné),takže bude ležet dál.

Kniha je psaná velmi podrobně a asi i odborně,akorát stopy Čechů v Mexiku jsou si myslím obsahlejší než na pouhých 5stránek a to mi hodně vadí

Za mne je to lepší průměr, půl dobrý a světe div se půl nedobrý, ale myslím si že si tam každý najde něco fajnového.

Bál jsem se přečíst tuto knihu,ale jak se ukázalo,na dnešní dobu moc zajímavě skoro až akčně napsaná kniha od autorky která je víc jak století mrtvá.Určitě bych ji zařadil jako povinnou četbu do škol.

Pro všechny kteří mají rádi něco z historie rodného i nerodného města.