ujunka
![Černá krabice Černá krabice](https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/3013/cerna-krabice-xCQ-3013.jpg?v=1543217211)
Čekala jsem něco lepšího.. Hlavní hrdiny jsem si "oblíbila" až v půlce knihy, do té doby se chovali oba jako idioti... A to ještě volím mírný výraz. Ale číst se to dalo.. Poprvé a naposled :-)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Půlnoc je osamělé místo Půlnoc je osamělé místo](https://www.databazeknih.cz/img/books/83_/8312/pulnoc-je-osamele-misto-8312.jpg?v=1235385373)
Druhá kniha od této spisovatelky, kterou jsem četla a opět mě bavila. Líbí se mi styl psaní, autorka umí udržet napětí. Konec mi ale přišel zbytečně rychlý, nedotažený... Škoda, že si s ním paní Erskinová ještě trochu nepohrála. Jinak se mi ale knížka líbila, jediné co mě štvalo byla věta: "Nikdy se necítil/a tak osamělý/á", to tam bylo každou chvilku :-/
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Paní de Winterová - Mrtvá a živá II Paní de Winterová - Mrtvá a živá II](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/203075/pani-de-winterova-mrtva-a-ziva-ii-bAO-203075.jpg?v=1507867588)
Knížka sice neměla žádný výrazný děj, ale i tak mě bavila, zajímalo mě, co bylo dál s Maximem, jeho ženou i Manderley... Hlavní hrdinka je sice pořád uťápnutá puťka, která se všeho bojí, ale občas už se dokázala pochlapit :-) Ten konec mě trošku mrzel, ale co už... Jak řekl Maxim - Spravedlnost....
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Žádný sex, je úterý Žádný sex, je úterý](https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/191873/zadny-sex-je-utery-191873.jpg?v=1390320236)
No.... Tak jsem to tedy dočetla. Musím říct, že knížka je ztráta času. Hlavní hrdinka mi byla krajně nesympatická, přestože celou knížku čtěte, jak je Katy skvělá a třída... Už dlouho jsem nečetla takovou blbost. Zklamaní. Bohužel....
![Nejmenuji se Miriam Nejmenuji se Miriam](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/284858/nejmenuji-se-miriam-lOz-284858.jpg?v=1462449519)
Zajímavý příběh, dobře se čte. Některé pasáže byly zdlouhavé a místy nudné. Možná by mohla být kratší. Ale i tak se mi líbila.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Přítelkyně z domu smutku Přítelkyně z domu smutku](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/1207/pritelkyne-z-domu-smutku-mPx-1207.jpg?v=1405967681)
Serial miluji a tak jsem se rozhodla přečíst i knihu. Ta mě ale nakonec moc neoslovila. Zajímalo by mě ale, jak se vede přítelkyním teď. :)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Zbožňuju Vánoce Zbožňuju Vánoce](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/207039/zboznuju-vanoce-xQh-207039.png?v=1637756712)
Podle mě nejslabší z celé série, ale přesto jsem se občas pobavila. Je to zkrátka oddychové čtení, u kterého můžete vypnout :-)
Mrzí mě, že toto je poslední Angelino dobrodružství.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Losí hovno Losí hovno](https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/268279/losi-hovno-268279.jpg?v=1444816746)
Za mě taky teda Ne-e ... Připadá mi, že autor chtěl být vtipný za každou cenu - až se mu to nepovedlo. Poprvé jsem se zasmála ke konci knihy, někdy kolem toho houbičkového nápoje ... Jinak nuda, křeč a kýč ...
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Příručka špatné matky Příručka špatné matky](https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/12141/prirucka-spatne-matky-Wp4-12141.jpg?v=1537732798)
Chvílemi jsem byla ztracena, kdo že vlastně momentálně vypráví, ale po chvilce se dá zorientovat. Knížka je milá, bábinka se mi moc líbila. Ale celkově je toto čtení spíše průměr, vracet se ke knížce nebudu.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Zbožňuju Paříž Zbožňuju Paříž](https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/119838/zboznuju-pariz-119838.jpg?v=1334355675)
Tak tuhle knížku jsem zvládla v podstatě za jeden den. Čte se dobře, rychle. Je to úsměvná oddychovka. Akorát mi místy Angela připadala, že trošku zesnobovatěla. Spousta vzdechů po drahých, značkových hadrech... ale jinak je fajn :-)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Zbožňuju New York Zbožňuju New York](https://www.databazeknih.cz/img/books/74_/74275/zboznuju-new-york-oJQ-74275.jpg?v=1670514433)
Knizka se mi moc libila... cte se uplne sama. Je pohodova, usmevna a clovek by hned odjel do NY :-)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Pan Mercedes Pan Mercedes](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/209547/pan-mercedes-KiD-209547.jpg?v=1417423881)
Sice jiny zanr, nez jsem u Kinga zvykla, ale super... Kdyz kniha dostala spad, cetlo se to samo :-)
Hodne jsem si prala, aby to nakonec vschno dobre dopadlo. Aby ho chytili.. King opet propracoval postavy, az to cloveka vzdy prekvapi :-)
Za me poutave cteni, ktere rozhodne nenudi... :-)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Mami, slituj se Mami, slituj se](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/183763/mami-slituj-se-pSj-183763.jpg?v=1541422881)
Kniha se čte snadno a rychle. Ušla, ale už jsem četla mnohem lepší.
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
![Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy](https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/3658/muzi-kteri-nenavidi-zeny-sHh-3658.jpg?v=1573558384)
Moje první detektivka. Mikael mi prišel jako fajn chlap. Co si mám myslet o Lisbeth, nevím. Hodně se mi líbila jako hráčka golfu :-)
Kniha mě celkem bavila, přečtu si pokračování, ale za sebe musím říct, že už jsem četla lepší.
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Padesát odstínů svobody Padesát odstínů svobody](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/153240/fifty-shades-padesat-odstinu-svobod-OA5-153240.jpg?v=1436963307)
Cetla jsem vsechny tri dily, ale v tom poslednim bylo tolik stesti, ze uz mi to chvilema lezlo krkem. Jak Popelka ke svemu Panovi prisla a pak zili stastne az do smrti...
Kniha se cte dobre, pohadka pro dospele, spravne okorenena. Ale znova to cist nebudu :)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Sextenze Sextenze](https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/155007/sextenze-155007.jpg?v=1363720185)
Abych pravdu rekla, kniha me take nejak extra neoslovila. Cetla jsem ji celkem dlouho... To je snad poprve, kdy jsem se nutila neco docist. Zakladni linie pribehu by nebyla az tak spatna ... Starnouci chlap a mlada zenska se zajmem v bdsm. Jenomze pribeh je neustale narusovany dopisy Maskovi, coz sice je hlavni postava knihy, ale pribeh to narusuje. Ctenar je odhozen od deje k nejakemu dopisu, ktery navic nudi. A postava Bary? Jeji vystupovani mi silene lezlo na nervy. Sebestredna... Kazda jeji veta zacinala slovem JA a to mi hrozne lezlo krkem :-/
Shrnu to... K teto knize se nevratim. Cekala jsem od ni vic. Jako plus ale muzu uvest, ze je tam pouzito spousta zajimavych hlasek, ktere se v zivote urcite daji pouzit... Takze aspon to celkem pobavilo :-)