Ulrika Ulrika komentáře u knih

Hrana touhy Hrana touhy Eve Berlin

Kniha, která naprosto splňuje přesně to o čem má být. Erotická literatura, jak má být:-) Pokud toužíte po troše bezpečného vzrušení je Eve Berlin tou pravou volbou.

05.11.2013 4 z 5

Vůně snu Vůně snu Jennifer Blake (p)

Tak tato kniha mě opravdu dostala. Od JB jsem četla už opravdu dost jejich knih a tento námět, kde kombinovala současnost s minulostí se jí opravdu povedl. Dokonce mě autorka dokázala dohnat až k slzám

08.09.2013 5 z 5

Krajina plná stínů Krajina plná stínů Meg Cabot

Moc moc se mi tato série zalíbila a už si sháním další díly:)

08.09.2013 5 z 5

Čekání na lásku Čekání na lásku Katie Price

až jsem sama byla překvapená, jak rychle jsem tuto knížku plné intrik a závisti přečetla. Dost sem fandila Ethanovi:-)

19.05.2013 4 z 5

Crescendo Crescendo Becca Fitzpatrick

Už se těším na poslední díl:)

08.05.2013 5 z 5

Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Moc pěkná kniha, už mám rozečtený druhý díl, tak jsem napjatá, jak to všechno dopadne

03.03.2013 5 z 5

Mezi láskou a smrtí Mezi láskou a smrtí Meg Cabot

FAKT MOC ÚŽASNÉ!!! Začátek byl sice trochu zmatený, ale strašně se mi líbil styl psaní a gradace děje. Už se nemůžu dočkat pokračování. Série podsvětí mě zaujala ještě víc, než série o upírech. Jsem nadšencem řeckých bájí a moc se mi líbilo, jak to Meg C. podala.

23.02.2013 5 z 5

Vězni vášně Vězni vášně Jennifer Blake (p)

Musím se přidat. také mám tuto knihu opravdu ráda.

28.11.2012 5 z 5

Nenasytná Nenasytná Meg Cabot

Nepatřím mezi fanoušky knih o upírech a podobné havěti a byla to moje první kniha od Meg Cabot. Šlo spíš o náhodný výběr knihy v knihovně, když mě zaujal krásný obal:D A musím přiznat, že kniha se mi opravdu líbila, i když byla tedy dost depresivní a musím souhlasit s uživatelkou trynitrix, že Alarika jsem si opravdu neoblíbila. Doufám, že až se dočkám pokračování, tak nebudu zklamaná

21.11.2012 5 z 5

Planeta Interterra Planeta Interterra Robin Cook

Nemůžu dodat nic jiného než, že tato kniha se Cookovi opravdu povedla. Ze všech jeho knih co jsem přečetla mě tahle zasáhla nejvíc asi kvůli naprosto necookovskému tématu.

14.10.2012 5 z 5