Ulrika komentáře u knih
na mě moc červená knihovna, mám raději novější tvorbu SB, s kriminální zápletkou.
Miluji fantazy tématiku, takže jsme byla nadšená a už se těším na další díl:)
Mám Lucku Macháčkovou ráda a tak jsem věděla, co očekávat a kniha mě nezklamala.
Super oddechovka. Knihu jsem přečetla velmi rychle. Mám sice raději novější knihy od SB s detektivním prvkem, ale tato červená knihovna byla podle mého gusta.
Skvěle a především napínavě napsané. J.A.A. jde psaní knih i ze současnosti nejen fantasy.
Nějak mně to přišlo až moc přeslazené. Knihu jsem přeskakovala k akčním pasážím, sexy linka hlavním hrdinů mě nechytla. Nejsem tým Roth:D
(SPOILER) Ano souhlasím, že postavy se pletou a jako špioni by byly rychle odhaleni, ale příběh se výborně četl a byl neskutečně dojemný. Na závěr jsem se nebránila a ukaplo i několik slz.
(SPOILER) Nemůžu si pomoci, ale 2. díl a dějová linka Layly a Zayna mě dostala. Nic tomu nechybělo. Napětí, vášeň a bohužel zakázána láska.
Skvěle napsáno a už jsem se vrhla na druhý díl, tak doufám, že si autorka udrží stejně vysokou úroveň:)
Další výborná kniha od Jojo. Až dojemné trigeneracni vyprávění. A na to že je to autorcina prvotina opravdu klobouk dolů!
Sice anotace knihy naznačovala, že se bude jednat trochu o krvák, moc jsem od knihy neočekávala. Opravdu před autorkou smekám. Bravurně spojila romantický příběh s velmi napínavým thrillerem s až hororovými prvky. Zápletka napínavá až do samotného konce a myslím, že jen málokdo odhalil vraha dopředu.:)
První díl mě velmi zaujal, ale příběh nejmladšího syna Luise a Nurii už byl za mě o dost slabší. Děj krkolomný, neměl spád. Knihu jsme dočetla, ale trvalo mi to..
Nemohu si pomoci, do knihy jsem se nedokázala vůbec začíst. Za mě o ničem. Zdlouhavé.. knihu jsem ani nedočetla.
(SPOILER) Určitě to není tak povedené jako Selekce, ale rozhodně to není špatné a musím si sehnat pokračování. Už v prvním díle jsem ale měla tušení, že Silas nemusí být tou životní láskou Hollis a nemýlila jsem se.
Skvěle svižně napsano z knihy úplně dýchá španělské slunce:) Trochu mě překvapilo nízké hodnocení knihy, za mě je to plný počet hvězdiček. Těším se na,další autorcinu knihu.
Knihu jsem si zvolila také kvůli ctenarske vyzve a novela me nadchla