Každý tvůj nádech přehled
Jennifer L. Armentrout
Dark Elements série
< 3. díl
NĚKTERÉ LÁSKY PŘETRVAJÍ AŽ DO POSLEDNÍHO DECHU Každé rozhodnutí s sebou nese následky a sedmnáctiletá Layla Shawová čelí drsnějším rozhodnutím než většina z nás. Světlo, nebo temnota? Hříšně sexy démon Roth, nebo Zayne, úžasný, ochranitelský Strážce, o kterém si v životě nemyslela, že by mohl být její? Nejtěžší ze všeho je rozhodnout se, komu může věřit. Layla se potýká i s novým problémem. Byl vypuštěn Lilin, nejhrozivější ze všech démonů, který zničí, na co jen sáhne... a nebere si servítky, ani když jde o její nejbližší přátele. Aby ochránila Sama před osudem horším než smrt, musí Layla podniknout nebezpečnou cestu, a přitom ubránit své město – a lidskou rasu – před zkázou. Layla, rozervaná mezi dvěma světy a dvěma muži, nemá žádnou jistotu, ani tu, jestli přežije. Obzvlášť když ji a její přátele začne pronásledovat stará dohoda. Avšak někdy, když jsou tajemství na každém kroku a zdá se, že pravdu nelze rozeznat, musíte poslouchat své srdce, vybrat si stranu a bojovat jako o život.... celý text
Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: 2023 , King CoolOriginální název:
Every Last Breath, 2015
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Každý tvůj nádech. Přihlašte se a napište ho.
Trochu mě to mrzí, protože předešlé díly jsou parádní, jenže tady mi příběh přišel už zbytečně natahovaný. Přesto knihu hodnotím pozitivně, já si až na pár místeček trilogii užila.
Závěrečný díl trilogie Dark elements. Všechno to, co mi chybělo v předchozích dílech, jsem nakonec od autorky dostala. Dozvěděli jsme se něco více o Alfách a také konečně přišly na scénu. Také jsme se konečně dozvěděli, co je Layla zač.
Kniha byla opět akční od první stránky, protože autorka měla spoustu dějových linek, které bylo potřeba dovysvětlit a uzavřít. A jsem moc ráda, že se jí to podařilo. Jako čtenář jsem tak dostala vše, co jsem od příběhu čekala.
Navíc jsme dostali i malý vhled do Pekla, kam se Layla musí vydat. Také tu autorka pracovala se sebeobětováním se ve prospěch celého světa. A také nesmím zapomenout na rozřešení milostného trojúhelníku, který nás provázel celou sérií.
Jsem ráda, že je série jen trilogie a že se ji autorka nesnažila natahovat do nekonečna, jako vidím často u nových sérií.
Hlubina, Dotek temnoty a další knižní novinky (45. týden)
05.11.2023
Kniha Každý tvůj nádech v seznamech
2021 | Z krve a popela |
2014 | Počkám na tebe |
2014 | Buď se mnou |
2015 | Zůstaň se mnou |
2014 | Jako led |
Pekné ukončenie série. Je to však rozhodne najslabší diel série, kde už mi to prišlo až príliš prekombinované a miestami som sa až nudila, ale s lásky k Rothovi som to vydržala. Záver knihy sa mi však páčil. Celkovo sériu doporučujem, je to pekný príbeh s prvkami fantasy.