uzivatel6838 komentáře u knih
Kříže už byly úplně mimo, tahle tetralogie nebyla nějak skvělá ani na začátku a sestupnou tendencí se dostala až do úplných technomagických sraček...
(SPOILER) „Počkejte! Počkejte!“ zvedla hlas Alice, „to se tu vážně bavíme o tom, že si sbalíme plnou polní, navlíkneme maskáče a půjdeme střílet čerty?! Čerty?!“ nad absurditou své věty hlasitě vyprskla. - nad tímto jsem taky hlasitě vyprsknul. Bohužel to byl vrchol mé cesty skrz Vyhlídky na věčnost. Zbytek mi trošku přípomínal fanfic Anne Frank/Goku vs Hitler, bohužel v tomto případě psáno zcela vážně a bez ironie. A nechat jen tak ledabyle chcípnout téměř celý Noční klub, jen aby nakonec hlavní lesba přišla na chuť péru, to byla opravdu nešťastná volba.
Celou Kulhánkovu tvorbu jsem zhltnul během pár měsícu a u této knihy moc nerozumím nízkému hodnocení. Teda, úplný začátek byl, aspoň pro mě, extrémně zmatený a nepřehledný a konec byl zase docela uspěchaný, ale jinak je to Kulhánek v nejlepší formě.
Popravdě toto jsem nedočetl, bylo tam až moc rozporů s mým nejoblíbenějším herním universem a i s předchozími knihami.