VAnna

Hrozně dlouho se mi nestalo, že bych nemohla knihu pustit z ruky, ale tohle je pecka!
Když někdo píše o jeho psovi, očekávám, že vyprávění se bude týkat hlavně psa, což ale není případ této knihy. Nevadilo mi to, protože kniha je napsaná tak poutavě, že mě i tak velmi bavila.

Moc nevím, co si o této knížce myslet.
Něco je ok, něco ne.

Ještě se mi nikdy nestalo, že bych knihu chtěla zavřít hned po jejím otevření - hrozná arogance od samého začátku.
Navíc je kniha psaná z pohledu psa, což u výcvikové knihy není moc šťastné - je to matoucí.
Celá kniha na mě působí zmatečně, autor dělá z komára velblouda.
Kniha obsahuje spoustu textů, které s tématem nesouvisí, např. spaní psa na posteli/gauči za mě jeho chůzi na vodítku neovlivňuje.

Ze začátku to vypadalo dobře, ale autorka celou knihu potopila radami typu "když pes dělá něco, co nechceme, tak po něm hodíme cokoliv, aby se lekl a přestal" a také "pokud pes reaguje na auta, tak ať ho někdo z kufru polije vodou". To jsou fakt rady nad zlato...

Zajímavá metoda, jen mi přijde trochu zdlouhavá.
Zatím jsem nezkoušela.

Za mě už je tento díl prodlužování série, která by takto mohla skončit.
Přišlo mi to celkově takové "odfláknuté", něco je nedomyšlené a zbytečně protahované.

Série za mě mohla skončit předešlým dílem, v tomto díle začíná nové "dobrodružství" a tato série není tak čtivá a zábavná, aby pokračovala.

O něco lepší než předešlé díly, v tomto se alespoň něco děje.
Jen je všechno tak zdlouhavé...

Rozporuplné pocity... Na jednu stranu mi příběh připadá víc a víc chaotický, občas něco nedává smysl. Na druhou stranu mě tento díl bavil víc než některé předešlé, a to možná právě kvůli tomu chaosu - protože se alespoň něco děje.

Za mě povedená kniha, vypráví život 20 filozofů, jejich dílo a dopad na společnost - pro mě dostačující. Občas jsou v knize nudnější pasáže.

Tento díl byl jeden z těch slabších, je to v podstatě to samé jako v tom předchozím.

Tato kniha je skvělá příručka, jak reagovat v běžných i akutních situacích. Je velmi přehledná a dobře zpracovaná, také doplněna o spoustu názorných obrázků.

Tato kniha je spíše odborného charakteru, ale líbila se mi. Dokážu si lépe představit, jak vila vypadá.

Moc hezky zpracovaná knížečka s krásnými citáty o psech. Je doplněná o roztomilé fotografie.

Konečně jsme se dozvěděli, kdo je zrádce. Tento díl byl zase něco nového než jsme u této série zvyklí, ale líbil se mi.

Ze začátku jsem byla dost zmatená, ale líbí se mi začátek nové záhady.