Vanula06 komentáře u knih
Je to takový průměr (nebo pod) - čekala jsem to mnohem lepší. Recepty jsou obyčejné a zpracování knihy se mi vůbec nelíbí - včetně fotek. Většinou fotky v kuchařkách lákají, ale tady ani chuť na daný pokrm nedostanu.
Kniha je rozdělena do kapitol Vejce od základu (tam jsou vypsané různé druhy vajec, jak uchovávat vejce, jak je rozklepnout, jak uvařit, apod.), Snídaně a brunch, Předkrmy, Hlavní chody, Dezerty a nápoje. Kniha je rozdělená: jedna stránka fotka, jedna stránka 1 nebo 2 recepty. Kniha je pěkně graficky zpracovaná. Doporučuji.
V této knize je mnoho zajímavých receptů. Recepty jsou rozdělené do kapitol: Antipasti, Pizza, chléb a slané koláče, Pasta, Polévky, rissotto,...., Rybí pokrmy, Masové pokrmy, Vaječné pokrmy, Saláty a zeleninové pokrmy, Dezerty. Navíc v úvodě knihy naleznete detailní popisy k výrobě pizzy/chleba, těstovin - například, jak se balí ravioly či cappelletti, gnocchi, risotto apod. i s fotkami postupu.
My jsme s touto knihou velmi spokojení, je tam mnoho inspirace a recepty jsou zajímavé a super. Kniha je rozdělená do kapitol Ovoce a Cereálie, Vejce, Lívance ...., Chléb a sladké pečivo, Nápoje. Graficky je kniha velmi pěkně zpracovaná. Občas se tam vyskytne ingredience, kterou neznám - např. nějaký druh sýru. Doporučuji :)