Varjohukka Varjohukka komentáře u knih

Angličtina pro jazykové školy I. - Klíč k učebnici Angličtina pro jazykové školy I. - Klíč k učebnici Eva Vacková

Klíč k populární učebnici angličtiny, podle které jsme se učili na střední i jazykové škole.

06.09.2020 4 z 5

Nový Zéland Nový Zéland Peter Hinze

Kdysi dávno jsem měla ráda seriál Hercules a strašně moc jsem se chtěla podívat na Nový Zéland, kde se seriál natáčel. S bráchou, který zas "žral" Xenu, jsme v rámci plánování cesty, společně zakoupili tuhle publikaci. Ačkoliv nám cesta tehdy nevyšla, do dnes si ráda v knize listuju. Třeba někdy v budoucnu...

05.09.2020 4 z 5

Obrázkové říkanky 2 Obrázkové říkanky 2 Hanka Jelínková

Suprovní ilustrace a peckovní básničky s obrázky, které může doplňovat i ještě nečtoucí dítko. Dcerku (3) moc baví.

11.08.2020 5 z 5

Hravá geometrie Hravá geometrie Julie Anson

Taktéž jednoduché obrázky vhodné spíše pro ty, kteří s omalovánkami teprve začínají.

06.08.2020 3 z 5

Klidná hra barev Klidná hra barev Julie Anson

Velmi jednoduché omalovánky vhodné pro začátečníky, kteří zatím nezvládají složitější obrázky plné miniaturních detailů.

06.08.2020 3 z 5

Kouzelný les a pohádkové bytosti Kouzelný les a pohádkové bytosti Christoph Heuer

Další z mých oblíbených omalovánek inspirovaných lesem. Tentokrát s přídavkem nadpřirozených bytostí z pohádek.

06.08.2020 5 z 5

Kluci od Botiče Kluci od Botiče František Budský

Četla jsem v dětství a přišlo mi to velmi dobrodružné.

04.08.2020 4 z 5

Ptáci Ptáci Ulrich Creutz

Moc pěkná kniha o ptácích pro děti. Dostala jsem ji v dětství k narozeninám a moc ráda jsem si v ní četla a prohlížela si ji.

04.08.2020 4 z 5

Hliněný džbánek Hliněný džbánek František Branislav

Nádherné ilustrace i básničky. Jako dítě jsem si obrázky dokázala prohlížet velmi dlouho a fascinující mě i dnes.

04.08.2020 5 z 5

Z mámina blogu Z mámina blogu Julia Lanzke

Pár vychytávek je dost profláknutých, ale některé nápady jsou velmi inspirativní a určitě s dcerkou něco vyzkoušíme.
Nebylo by sice asi od věci přeložit i text na některých fotkách, ale dá se pochopit i bez znalosti němčiny.

21.01.2020 4 z 5

Na spadnutí Na spadnutí Jeff Kinney (p)

Poseroutka stále baví.

19.01.2020 5 z 5

Tajemná příroda: Najdi a spočítej Tajemná příroda: Najdi a spočítej Agnese Baruzzi

Kniha dokáže zabavit na dlouhou dobu. Dcerka má ráda to hledání a počítání různých zvířátek.

28.09.2019 5 z 5

Pošťák Myšák doručuje Pošťák Myšák doručuje Marianne Dubuc

Pošťák Myšák doručuje je super kniha i pro mladší děti, které ještě neudrží pozornost na dlouhý text. Krásné ilustrace s vtipnými detaily zase zabaví i ty větší, protože neustále je co nového objevovat.

18.08.2019 5 z 5

Kniholap Kniholap Helen Docherty

Strašně milá knížka s úžasnými ilustracemi.

07.07.2019 5 z 5

O vlkovi, který vypadl z knížky O vlkovi, který vypadl z knížky Thierry Robberecht

Pro mladší děti ideál - krátký a zábavný příběh, nádherné ilustrace. Dcerka (2 roky) nadšená.

05.04.2019 5 z 5

Kečupová mračna Kečupová mračna Annabel Pitcher

Knihu jsem četla v angličtině. Moje druhá zkušenost s autorkou a opět mě příběh zaujal.

03.03.2018 4 z 5

Na stolečku Na stolečku Kateřina Vrbková

Fajn nápady, jak zajímavou cestou skloubit zábavu s učením pro nejmenší.

18.02.2018 5 z 5

Jídlo na prvním místě Jídlo na prvním místě Dallas Hartwig

Hodně zajímavá kniha, doporučuji přečíst všem a udělat si vlastní názor.

17.10.2014 5 z 5

Angus, bozky a trapasy Angus, bozky a trapasy Louise Rennison

Četla jsem v angličtině, ale bylo to hodně vtipné :)

01.08.2014 4 z 5

Co řekl ušák příteli bručounovi Co řekl ušák příteli bručounovi P. Crumble

Další vtipné a roztomilé čtení i úžasné ilustrace.
Opět nás s dcerou velmi pobavila pointa na konci příběhu.

16.10.2024 5 z 5