Vatter83 komentáře u knih
Zdlouhavé, nezáživné, zcela zbytečné pasáže, bez kterých by se děj obešel. Nemá to žádný spád, děj se nikam neposouvá, rozuzlení na posledních pěti stránkách. Kniha mě opravdu nudila a trvalo mi tři měsíce, než jsem ji přečetla.
Oddychové čtení, na můj vkus však příliš vyumělkované a předvídatelné. Žádná stěžejní zápletka, rádoby humor příliš kýčovitý.
Dobře se čte, ale příběh není až tak poutavý, jak bych čekala. Každá zápletka není postupně rozvíjena, ale pouze naznačena, a az na konci na jedné stránce objasněna.
Nejlepší kniha této autorky. Napětí nechá vygradovat a pak přesune pozornost na jinou postavu. Čtenář je tak vtažen do deje, že přečte jedním dechem. Nečekaný závěr. Trošku zklamání z neuspořádaného závěru.
Další vynikající kniha této autorky. Čtivé, napínavé, nečekané rozuzlení, ostatně jako vždy.
První kniha této autorky, velmi čtivé, konec však příliš neuvěřitelný - trošku zklamání. Jinak pěkné.
Nejméně zajímavá kniha od této autorky, nudná, bez děje, typický happyend.
Čtivé, ale nezajímavé. Děj příliš neskutečný a vymodelovaný. Hodně gramatických chyb v překladu.
Bohužel čteno v opačném pořadí (první dil Místo Tebe), i tak napínavé a čtivé.
První přečtená kniha této autorky. Napínavý příběh přečtený jednim dechem.