36. týden přehled

36. týden
https://www.databazeknih.cz/img/books/12_/127923/bmid_36-tyden-1jc-127923.jpg 4 117 117

Brantevik série

1. díl >

Prší už celý týden. Léto v malé rybářské vesnici Brantevik pomalu končí. Nejlepší přítelkyně Agens a Johanna, které jsou těhotné a za pár týdnů čekají narození dítěte, tady tráví dovolenou s rodinami. Společně si vyjdou do staré přístavní restaurace. Prožijí příjemný večer. Jenomže příští ráno, když se všichni probudí, zjistí, že Agens zmizela Její zmizení vzbudí velkou pozornost. Policie i média se snaží záhadu objasnit. Je to boj s časem a všechno nabere nečekaný obraz, když se na břehu moře najde tělo zavražděné ženy... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Víkend

Vecka 36, 2010

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 36. týden. Přihlašte se a napište ho.

Veronika33
02.12.2024 3 z 5

Nazvala by som ju takou oddychovou detektívkou. Žiadna prehnaná akcia, nieslo sa to v takom kľudnejšom duchu. Námet bol zaujímavý, spracovanie už trochu poslabšie, ale celkovo by som ju mohla odporučiť. Rada si prečítam ďalší diel.

bigben
15.04.2023 3 z 5

Dobrá detektivka, až na ten konec...

Marci34
05.02.2023 5 z 5

Podařená detektivka, přečteno jedním dechem, dobře se četla. Hned přecházím na pokračování.

Kniha 36. týden v seznamech