Odpočívej v pokoji přehled
Sofie Sarenbrant
Inspektorka Ema Sköldová série
1. díl >
Do luxusního lázeňského komplexu Yasuragi Hasseludden jezdí obyvatelé Stockholmu, aby se tu koupali a meditovali v japonském duchu. Jednoho rána je však v horké lázni nalezena v bezvědomí známá herečka a krátce nato ve svém pokoji mrtvý manželský pár. Obě události vypadají jako náhodné neštěstí. Když pak v lázeňském zařízení zemře další člověk, tentokrát v horkém venkovním vřídle, nelze již popřít, že mezi úmrtími existuje nějaká souvislost. Případy vyšetřuje mladá inspektorka Emma Sköldová spolu s kolegou Magnusem. Záhy zjistí, že nepůjde o rutinní záležitost…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2013 , VíkendOriginální název:
Vila i frid, 2011
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Odpočívej v pokoji. Přihlašte se a napište ho.
Příběh sám o sobě byl dobře vybudovaný, četlo se to dobře, postavy byly fajn, chtěla jsem dát možná i 4 hvězdičky, ale mělo to svá ale. Nicméně určitě dám ještě autorce šanci, určitá lehkost čtení a talent bezesporu jsou velké.
Vůbec mě to nebavilo, trochu "školní" sloh, nesympatická vyšetřovatelka.
Hned na začátku mi vadilo, že mají ženu v bezvědomí hodinu v bazénu se 40st. a nikdo se nepokusí ji vytáhnout a oživovat, jen si předají informaci, že záchranka tu bude za 15 min.
Konec byl jeden velký trapas.
Také mi vadí, když někdo "nemá ani čas se napít kávy" a řeší se to na každé stránce. Copak všichni chodí do práce pít kafe?
Ne vše SEVERSKÉ musí být zákonitě dobré.
Knižní novinky (19. - 31. 8.)
18.08.2013
Kniha Odpočívej v pokoji v seznamech
2012 | 36. týden |
2013 | Odpočívej v pokoji |
2012 | Místo tebe |
2013 | Druhý dech |
2015 | Dům na prodej |
Za mě plytký příběh, nezaujal mě, ani hlavní postavy mě neoslovily.