Venda32 komentáře u knih
Čtvrtníček je génius. Z odposlechů udělat hru, na kterou se budou stát fronty, to už chce mít pod čepicí. Vydání knihy, která bude úspěšná, už je jen pochopitelnou třešničkou na dortu. U knížky se pobavíte a nudit se nebudete.
Pavel Nedvěd patří mezi mé oblíbence. Takže kniha o něm mi udělala radost. Ano, mohlo toho být v knize více. Jako fanoušek jsem byl spokojen i takhle.
Rozpolcené hodnocení. Dal jsem pět hvězd, ale jen protože se líbí dceři. Osobně si myslím, že klasickým českým pohadkám ani disneyovky konkurovat nemohou.
O hvězdičku slabší než první Armstrongova kniha. Ale jako inspirativní kniha pro někoho, kdo si prochází (jakýmkoli) osobním peklem, je určitě dobrá. Vždy je dobré vidět, že existují lidé, kteří i přes nepřízeň osudu svůj život nezabalili a bojovali. A je dobré se oprostit od pozdějšího Armostrongovo dopingového přiznání. Není to omluva, ale tehdy zobali všichni.
Ideální pro trávení času s dětmi. Příběhy k jednotlivým stranám si můžete vymyslet, stejně jako vaše děti.
Krásné, pro děti jednodušše pochopitelné a krátké pohádky, ideální před spaním. Navíc doplněno o texty písniček. Takže si po skoro každém příběhu musíme i zazpívat :-)
Knihu docení především ti, kdo zažili dobu, ze které citáty, bonmoty jsou. Rázem vás to nakopne o pár let zpátky a s úsměvem zavzpomínáte na danou dobu a hlavní aktéry.
PS: Žádný účet jsem neplatil a ta částka taky nesouhlasí:-)
Vtipné příběhy baví i po letech. Mikuláš a celá jeho parta (včetně outsidera Celestýna a protivného Polívky) stojí za přečtení. Určitě vám zvedne náladu.
Dcera má knížku ráda. To je dostačující ocenění pro plný počet hodnocení. Krásné ilustrace, které zaujmou, jednoduché říkanky, které se naučila velice rychle. Co víc čekat od knihy pro nejmenší čtenáře?
PS: Pro mě jako dospělého některé verše trochu "skřípou", ale já nejsem cílová skupina ke čtení. :-)
Knihu jsem kupoval, abych se dozvěděl něco o Zdeňku Pohlreichovi. To asi splní každému, kdo si jí přečte. Malinko rušivě na mě působí proložení recepty, které doma stejně asi neuvaříte. Místo nich bych přivítal více textu.
Ačkoliv o případu informovala média neustále, tak i přes poměrně velkou mediální masírku si v knize najdete spoustu informací, které se nikde neobjevili a nad kterými budete žasnout. Do knížky jsem se zakousl a četl jedním dechem.
Hodnotím z odstupem několika let po přečtení. Ve své době neocenitelný zdroj informací o tehdejších hvězdách NHL. Plus doplněno o některá statistická data. Dnes si na své přijdou čtenáři, kteří zmiňovanou dobu a hráče pamatují, ale také ti, kteří by chtěli nakouknout do historie slavné NHL.
Zábavný životopis fotbalového baviče. V jeho případě věřím, že vše bylo, jak píše.
Od vzniku vesmíru po vznik života na Zemi, doplněno velkým výběrem ilustrací, fotografií a map.
Spousta zajímavých informací nejen o Masarykovi. Jen někdy zbytečně roztažené.
Ačkoliv mám od Fulghuma téměř všechny knihy, poprvé jsem četl román. Knížka mě nezklamala. Jen mi vadilo, jak to hrozně rychle skončilo mezi Georgem a Verou. Ale slovy hlavního hrdiny: "Tak se má stát."
Zajímavé a čtivé. Souhlasím s komentářem, že naprosto zbytečně je v knize minipříběh o zkušeném novináři a jeho žákyni.
Zajímavé informace v knize plné úžasných obrázků. Napsáno s láskou nejen k vlkům, ale i k přírodě samotné. Na konci nechybí tipy na cestu za vlky a jak se v přítomnosti vlků chovat.
Tak tohle prostě bavilo. Styl psaní poháněl ke čtení další a další stránky. Roy se může místy zdát jako kombinace Jamese Bonda a Barona Prášila. Historky jsou někdy opravdu k neuvěření.
Na čtení si udělejte čas. Jen tak se neodtrhnete.