Venda32 Venda32 komentáře u knih

Barneyho příručka Barneyho příručka Barney Stinson

Vtipná sbírka Barneyho balících triků. Přečtení pobaví. Zajímala by mě úspěšnost v realitě :-))

17.02.2020 4 z 5

Už hořela, když jsem si do ní lehal Už hořela, když jsem si do ní lehal Robert Fulghum

Co jsem to proboha udělal? Co jsem to proboha udělal? Robert Fulghum

Opravdová láska Opravdová láska Robert Fulghum

17.02.2020 5 z 5

Slova, která jsem si přál napsat sám Slova, která jsem si přál napsat sám Robert Fulghum

Rozporuplný pocit. Fulghum nabízí citáty lidí známých i neznámých k zamyšlení. To jsem při koupi věděl a čekal jsem, že to asi nebude klasika za pět hvězdiček. Problém je s tím, že mě některé citáty neoslovili a tím pádem trpí můj dojem z celé knihy.

17.02.2020 3 z 5

Věčná dobrodružství kapitána Školky Věčná dobrodružství kapitána Školky Robert Fulghum

Krátké úvahy a příběhy ze života Roberta Fulghuma. Jako vždy vtipné, s nadsázkou, s nadhledem a s poučením. Robert Fulghum nemůže zklamat. Jedna z nejlepších knih od Fulghuma.

Od začátku do konce Od začátku do konce Robert Fulghum

Ach jo Ach jo Robert Fulghum

17.02.2020

Možná, možná ne Možná, možná ne Robert Fulghum

Vaříme s chytrou kuchařkou Vaříme s chytrou kuchařkou Blanka Poláčková

Výběr dle autorky levných receptů. Ne všechno svádí k vyzkoušení.

Pečeme s láskou 7 Pečeme s láskou 7 Dr. Oetker

Jeden sladký recept hezčí než druhý. Kniha k nakousnutí, ale také k vyzkoušení všeho, co uvidíte.

17.02.2020 5 z 5

Vaříme a hrajeme si s... Vaříme a hrajeme si s... neznámý - neuveden

Soubor zajímavých a snadno dosažitelných receptů. Hezky ilustrováno.

17.02.2020 5 z 5

2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně 2000 nejlepších receptů z české i zahraniční kuchyně Jana Frolíková

Obrovský výběr zajímavých receptů. Kniha je přehledně rozdělena. Každá kategorie je uvedena krátkým povídáním. Na své si přijde kdokoliv.
Nejlépe se četly kapitoly typu moučníky, dezerty...:-)

Obrazový atlas živočichů Obrazový atlas živočichů Barbara Taylor

Pro malé čtenáře krásné a nenásilné setkání s jednotlivými přírodními oblastmi a s jejich typickými obyvateli.

Alenka v říši divů (komiks) Alenka v říši divů (komiks) Joséluis

Na seznámení s knihou pro malé čtenáře komiksová forma není špatným nápadem.

Turtles - Hrdinové z podzemí Turtles - Hrdinové z podzemí Maureen Spurgeon

Jak já jsem je díky této knize miloval. Dnes má knihu moje dcera.

17.02.2020 4 z 5

Pinocchio Pinocchio Walt Disney

Jedna z mých prvních knih od Walta Disneyho. Jednoduchý příběh o nepoučitelném dřevěném klukovi, který se nakonec polepší a vše dopadne tak jak v pohádce má, tedy dobře.

17.02.2020 5 z 5

Česká říkadla, písničky a pohádky Česká říkadla, písničky a pohádky Milada Motlová

Krásné, jednoduché a pro děti některé snadno zapamatovatelné říkanky. Na konci nechybí také pohádky.

Olafovo nejmilejší roční období Olafovo nejmilejší roční období Bill Scollon

Krátký příběh oblíbence naší dcery. Model Olafa měl štěstí, že jsem ho skládal já. Manželka by neměla trpělivost a dříve než své milé období by Olaf spatřil koš:-)

Dinosauři - Vědomosti v kostce Dinosauři - Vědomosti v kostce kolektiv autorů

Dcera dinosaury miluje a tahle knížka je zase trošku něco jiného, než jsme doposud měli. Spokojenost.