Venda32 komentáře u knih
Vtipná sbírka Barneyho balících triků. Přečtení pobaví. Zajímala by mě úspěšnost v realitě :-))
Rozporuplný pocit. Fulghum nabízí citáty lidí známých i neznámých k zamyšlení. To jsem při koupi věděl a čekal jsem, že to asi nebude klasika za pět hvězdiček. Problém je s tím, že mě některé citáty neoslovili a tím pádem trpí můj dojem z celé knihy.
Krátké úvahy a příběhy ze života Roberta Fulghuma. Jako vždy vtipné, s nadsázkou, s nadhledem a s poučením. Robert Fulghum nemůže zklamat. Jedna z nejlepších knih od Fulghuma.
Výběr dle autorky levných receptů. Ne všechno svádí k vyzkoušení.
Jeden sladký recept hezčí než druhý. Kniha k nakousnutí, ale také k vyzkoušení všeho, co uvidíte.
Soubor zajímavých a snadno dosažitelných receptů. Hezky ilustrováno.
Obrovský výběr zajímavých receptů. Kniha je přehledně rozdělena. Každá kategorie je uvedena krátkým povídáním. Na své si přijde kdokoliv.
Nejlépe se četly kapitoly typu moučníky, dezerty...:-)
Pro malé čtenáře krásné a nenásilné setkání s jednotlivými přírodními oblastmi a s jejich typickými obyvateli.
Na seznámení s knihou pro malé čtenáře komiksová forma není špatným nápadem.
Jak já jsem je díky této knize miloval. Dnes má knihu moje dcera.
Jedna z mých prvních knih od Walta Disneyho. Jednoduchý příběh o nepoučitelném dřevěném klukovi, který se nakonec polepší a vše dopadne tak jak v pohádce má, tedy dobře.
Krásné, jednoduché a pro děti některé snadno zapamatovatelné říkanky. Na konci nechybí také pohádky.
Krátký příběh oblíbence naší dcery. Model Olafa měl štěstí, že jsem ho skládal já. Manželka by neměla trpělivost a dříve než své milé období by Olaf spatřil koš:-)
Dcera dinosaury miluje a tahle knížka je zase trošku něco jiného, než jsme doposud měli. Spokojenost.