Vendulka komentáře u knih
Krásná sonda do života nevěrníku a milenek. Vztahů, kde nakonec nikdo není vítěz a všichni jsou nešťastní. Pohled trochu z druhé strany, který nás donutí si uvědomit, že za lenost, neschopnost a pohodlný život se platí vlastním neštěstím a nespokojeností.
Nenechte se odradit trochu slabším příběhěm Mathilde, protože za ní na vás čeká Yann. A možná, že vás Mathilde nepřesvědčí o tom, že v životě nestačí jen nebýt nesťastný, ale u Yanna o tom nebudete ani pochybovat. Je to kniha o rozhodnutí. O tom, že v životě je důležité se rozhodnout bez ohledu na to, jestli je to špatně nebo dobře. Vulgárnost a spoustu popisů - já myslím, že to tam patří, že právě tím je vyjádřena ta prázdnota jejich dosavadních životů, stereotyp, kterému podlehli, protože se to od nich očekává.
První kniha od J.K.Rowling a bylo to příjemné překvapení. Trochu pomalejší rozjezd, ale četla se krásně. Příjemný styl vyprávění a sympatické hlavní postay.
Nejkrásnější ptákovina jakou jsem kdy četla. Pěkně jsem se zasmála :-)
Po sérii Bavettovi je to trochu zklamání. Hlavní hrdinku jsem si moc neoblíbila. Příběh byl pro mě tak nějak těžko uvěřitelný a až moc naivní, ale u romantiky na deštivé nedělní odpoledne to zas tak nevadí.
Velké zklamání. Přečetla jsem jen proto, že nemám ráda nedočtené knihy:-) Od autorky, která dokáže tak hezky popisovat jiskření a vývoj vztahů jsem čekala víc.