vera4669 vera4669 komentáře u knih

Sleduje tě Sleduje tě Charlie Gallagher

Další pro mě nová série a musím říct se mi líbila, ovšem konec mi přišel takový rychlý a klidně bych něco přidala .. ale jako prvotina slušných 4/5 a ráda se pustím do dalšího dílu

08.12.2021 4 z 5

Spolčení ničemů Spolčení ničemů Maxime Chattam (p)

Brutální, ujeté, nechutné... Autor si nebere žádné servítky, vražda střídá vraždu a slabší povahy nemusí detailní popisy nést dobře... Ale.. Vražda přeci nemá být krásná. Tady se prostě popisuje realita a je to pěkný hnus.. Fanoušci Cartera budou tleskat :) tempo bylo vražedné a ani chvilka oddechu, musím dát plný počet i když bych takovou brutalita nemusela číst každý den :D ale líbilo se mi téma, i závěr, další díl si určitě dám

19.11.2021 5 z 5

Co když se utopíme Co když se utopíme Sarah Sprinz

Chtěla jsem se rozepsat, ale naprosto souhlasím s Red-haired.. Není co více dodat

15.11.2021 3 z 5

Neopouštěj mě Neopouštěj mě Laura Kneidl

Krásná kniha, začala jsem číst hned po přečtení první části a obě knihy za víkend přečteny.. Zakončení knihy bylo skvělé a já si čtení moc užila

07.11.2021 5 z 5

Hlasy v bouři Hlasy v bouři Darcy Coates

Kniha se četla dobře, první půlka byla lepší, pak přišel takový Úsvit mrtvých :D a stala se z toho vtipná pohádka pro dospělé.. Ale jo, špatné to nebylo, ale kdybych se už nedostala k dalšímu dílu, vadit mi to nebude

25.10.2021 3 z 5

Podezřelý Podezřelý Paulina Świst

Super povedený třetí díl, od začátku napínavé, prolínání dějových linek mě vždy v knihách baví, takže za mě velká spokojenost

20.10.2021 5 z 5

Komisař Komisař Paulina Świst

Před delší dobou jsem četla Prokurátora, který se mi hodně líbil, ale k dalšímu dílu jsem se dostala teprve nyní a musím říct, že se mi snad líbil ještě více, tempo bylo vražedné a kniha se četla úplně sama.. Nechyběly ani chvilky napětí, za mě super, určitě se pustím do dalšího dílu

18.10.2021 5 z 5

Bílá tma Bílá tma Danielle Girard

Slibný start nové série.. Nechybělo napětí, zajímavý příběh, krátké kapitoly, střídání postav, kniha se čte dobře a nutí číst dál a dál.. Konec trošku překombinovaný, ale jako celek super, určitě si další díl ujít nenechám

14.10.2021 4 z 5

Samotka Samotka Alexander Gordon Smith

Musím dát plný počet. Prvnímu dílu jsem se díky názvu vyhýbala hodně dlouho, až jsem byla překvapená jak to bylo super a druhý díl si rozhodně drží stejné napětí, chvilku by si člověk i nehty okousal :D
A ten konec? :( už aby byl další díl, nedočkavě vyhlížím

12.10.2021 5 z 5

Duchové rodiny Folcroftů Duchové rodiny Folcroftů Darcy Coates

Kniha se čte svižně, taková oddechovka, člověk od toho nesmí moc čekat a určitě na tom není ani nic strašidelného, pro mě průměr

04.10.2021 3 z 5

Ve tmě jsme všichni stejní Ve tmě jsme všichni stejní Julia Heaberlin

Tohle nebylo vůbec špatné, zajímavá zápletka, kniha se četla sama a závěr mě překvapil, určitě stojí za přečtení

04.10.2021 4 z 5

Domeček pro panenky Domeček pro panenky Phoebe Morgan

Tady jsem váhala zda 3 nebo 4 hvězdy, je to nerozhodně.
Corrine není úplně sympatická postava a na začátek bylo toho kňučení až až :) trošku labilní i bez toho, než ji někdo začne děsit. Ale poté se příběh celkem slušně rozjíždí, a nutí to číst další a další stránky i když tak nějak celou dobu víte, o co půjde..
Taky se mi líbí střídání linek postav. Konec určitě zajímavý, kniha stojí za přečtení, ale spíše je to průměr.

25.09.2021 3 z 5

Znám tajemství Znám tajemství Tess Gerritsen

Další boží díl.. Tohle se čte prostě samo, napínavé, skvělý námět, nečekaný závěr, já jsem spokojená a už vyhlížím další díl, který by měl vyjít snad 2022:)

20.08.2021 5 z 5

Umři znovu Umři znovu Tess Gerritsen

Tohle byla zase paráda :)) od začátku až do konce napínavé, chvilkama nechutné (zajímavé, že vraždy lidí a popisy jsou pro mě ok, ale stahování a vraždy zvířat jsem nějak dobře nesnášela :D)
Konec jsem sice odhadla, ale napětí to nijak neubralo. Tess mě opět potěšila

18.08.2021 5 z 5

Suvenýr Suvenýr Tess Gerritsen

Opět musím dát plný počet... Zajímavé téma, napínavé zvraty, prostě paráda.. Jízda od první do poslední stránky

07.08.2021 5 z 5

Neznámá Neznámá Tess Gerritsen

Opět úžasné, napínavé..souhlasím, že bych klidně pár stránek přidala, ale i tak, skvělá série. Maura s Jane jsou super, každá svým osobitým způsobem..

03.08.2021 5 z 5

Dvojče Dvojče Tess Gerritsen

Uff, další napínavá jednohubka za mnou, a jsem ještě více nadšená než u Hříšnice, tahle série se řadí k mým top a jdu s chutí na další díl :)
Napínavé od začátku do konce, překvapivý závěr, tak to má být

01.08.2021 5 z 5

Ostrý řez Ostrý řez Jeffery Deaver

Díl určitě znovu nasazuje laťku vysoko, napínavé, od začátku si s námi autor hraje a rozplétá nitky, nic není jak se zdá a ten závěr? Musím jen doufat, že autor napíše pokračování, jinak mě pěkně naštve :))

12.06.2021 4 z 5

Konec léta Konec léta Anders de la Motte

Bohužel, hodně podprůměrná kniha. Ani jedna dějová linka nebyla zajímavá, jedna velká nuda, což jsem nečekala, ale do další knihy určitě nepůjdu, protože do téhle jsem se vyloženě nutila. Za mě ne

28.03.2021 2 z 5

Osudný pád Osudný pád Christina McDonald

Nemastná/neslaná kniha. Od prvních stran je vše jasné, a konec nijak nepřekvapil. V poslední kapitole pokus trochu rozplakat čtenáře a je to. Znova bych už nečetla.

26.03.2021 3 z 5