Vercik komentáře u knih
Další dobrá a vtipná kniha A. Matthewse na zamyšlení a poučení. Co dodat, tento autor umí! :)
Velice pozitivní a výborně zpracovaná kniha s velmi příkladnými příběhy ze života na zamyšlení . Mám na tento způsob více knih, ale tato mi přijde ze všech nejlepší.
Pěkná oddychovka, celkem jsem se u toho i zasmála.
Mě se Biomanželka líbila jako divadelní představení, z toho jsem byla unešená, že jsem na ní šla 2x. O to rychleji jsem měla knížku přečtenou, ale už to nebylo ono.
Bohužel jsem knihu nedočetla, nesedla mi, tudíž nechci moc hodnotit.
Tento žánr čtu poprvé a celkem se mi příběh líbil. Je dobre napsaný a hezky se čte. Děj je poutavý, někdy i v tipný a napínavý. Sice bych některé pasáže zkrátila, ale i tak knihu doporučuji k přečtení.
Tuto knihu by si měl povinně přečíst každý. Pro někoho můžou být některé části moc náboženské a americké. Je potřeba toto brát s nadhledem, ale jinak doporučuji.
Dobrá oddechovka, ale mě moc nebrala. Ke konci jsem i dost přeskakovala. Četla jsem jí strašně dlouho, ale i po delší době, kdy jsem se k ní vrátila, jsem si pamatovala děj. Opravdu nenáročně čtení.
Večera jsem si jí pořídila. Mám z ní velmi dobrý pocit. Nelituji koupě. Je krásně zpracovaná. S nádhernými ilustracemi.
Příjemná, vtipná (dle mého názoru až roztomilá) oddechovka. Jak už jsem několikrát někde četla, hlavní hrdina je celý Sheldon z Teorie velkého třesku.
Velice pěkná knížka, která je z jedné strany trochu smutná a zároveň z druhé strany velice pozitivní. Možná jsem čekla od ní trochu víc, ale i tak se mi líbila. Trošku pro mě byla na čtení v některých částech složitější, ale šlo to.
Docela dobrá oddychovka, rychle se četla. Akorát z alkoholu, který hrdinka ve větší míře požívala, se mi někdy dělalo až šoufl.
Velice poučná knížka, která je napsána zábavnou formou.