Vercik Vercik komentáře u knih

Mniši a já Mniši a já Mary Paterson

Velice pěkná knížka, která je z jedné strany trochu smutná a zároveň z druhé strany velice pozitivní. Možná jsem čekla od ní trochu víc, ale i tak se mi líbila. Trošku pro mě byla na čtení v některých částech složitější, ale šlo to.

23.03.2013 5 z 5

Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Zajímavá knížka, autorce muselo dát spoustu práce nasbírat všechny podklady pro tvorbu. A to se jen tak nevidí (není to obvyklé). Není to teda moc oddychové čtení, občas jsem se v ní ztrácela co se týče postav a děje, ale šlo to. Knihu jsem si zakoupila na základě kladných hodnocení čtenářů a proto jsem čekala asi víc, že mě kniha strhne a nedokážu přestat číst, ale je to také tím, že tento žánr není můj styl.

09.03.2013 5 z 5

Muž, který chtěl být šťastný Muž, který chtěl být šťastný Laurent Gounelle

Moc pěkná a pozitivní knížka na zamyšlení. Každému doporučuji.

23.02.2013 5 z 5

Bůh nikdy nemrká Bůh nikdy nemrká Regina Brett

Moc pěkná knižka. Někdy smutná, ale zároveň dává člověku sílu na některé životní situace se dívat s nadhledem a lépe je překonat.

23.02.2013 5 z 5

Hektorova cesta aneb hledání štěstí Hektorova cesta aneb hledání štěstí Francois Lelord

Velmi jednoduše napsaná kniha na zamyšlení se životními moudry. Je to taková oddychovka, ale na tento způsob jsou i daleko lepší knihy.

17.02.2013 3 z 5

Bůh chodí po světě vždycky inkognito Bůh chodí po světě vždycky inkognito Laurent Gounelle

Mě se kniha moc líbila, až na některé pasáže, které mi připadali nudné a to, když se to právě odehrávalo v práci. Jinak ke konci to bylo dost napínavé, pro mě s překvapivým koncem.

17.02.2013 5 z 5

Opiju tě rohlíkem Opiju tě rohlíkem Simona Monyová (p)

Docela dobrá oddychovka, rychle se četla. Akorát z alkoholu, který hrdinka ve větší míře požívala, se mi někdy dělalo až šoufl.

17.02.2013 3 z 5

Jak vycházet s lidmi k vlastnímu prospěchu Jak vycházet s lidmi k vlastnímu prospěchu Andrew Matthews

Další dobrá a vtipná kniha A. Matthewse na zamyšlení a poučení. Co dodat, tento autor umí! :)

17.02.2013 5 z 5

Následujte své srdce Následujte své srdce Andrew Matthews

Velice poučná knížka, která je napsána zábavnou formou.

25.01.2013 5 z 5

Kde je ta holka? Kde je ta holka? Alexandra Potter

Kniha mě začala bavit až tak v druhé polovině, spíše ke konci, kdy to začalo být docela napínavé. Kniha není špatná, taková oddychovka, ale asi už jí podruhé číst nebudu.

11.11.2012 3 z 5

Buďte štastní i v těžkých dobách Buďte štastní i v těžkých dobách Andrew Matthews

Velice pozitivní a výborně zpracovaná kniha s velmi příkladnými příběhy ze života na zamyšlení . Mám na tento způsob více knih, ale tato mi přijde ze všech nejlepší.

13.06.2012 5 z 5

Není přání jako přání Není přání jako přání Alexandra Potter

Pěkná oddychovka, celkem jsem se u toho i zasmála.

29.04.2012 4 z 5

Biomanželka Biomanželka Michal Viewegh

Mě se Biomanželka líbila jako divadelní představení, z toho jsem byla unešená, že jsem na ní šla 2x. O to rychleji jsem měla knížku přečtenou, ale už to nebylo ono.

08.04.2012 5 z 5