Veronika33 komentáře u knih
Kniha ma vôbec nezaujala, ak tak skôr výzorom ako obsahom. Ak od knihy nič nečakáte, nebudete sklamaný,je to taká normálna oddychovka na ktorú do týždňa zabudnete.
Kniha je určená pre čitateľov od 12 rokov, mne skôr prišla, že DO 12 rokov. Dej bol neuveriteľné naivne napísaný. Postavy sú nesympatické a nelogicky sa prejavujú. Na túto knihu som už fakt stará :), musím začať čítať anotácie, som si myslela, že to bude taký soft horor. Bol to skôr taká paródia. Uvidím či druhý diel sa zlepší, veľmi nedúfam.
Kniha bola zaujímavá, koniec nečakaný. Len mi tam niečo vadilo, knihu som si nedokázala naplno užiť. Možno štýl písania autorky, bola to moja prvá skúsenosť s jej knihou. Uvidím, ako si vychutnám ďalšie knihy, ktoré od nej mám.(Ztráty a lži, Bludná sdělení).
Kniha bol milá nenáročná. Zaujímavý námet z prostredia jazdeckej školy bol originálny. Som rada, že som si ju prečítala. Príbeh mal silnú myšlienku, hlavne v tom ako sa zachovala rodina (mama,otec,brat) voči Thee.
Kniha opäť priemerná, štýl písania zasa vadil.Miestami celkom zaujímavý dej zachránil knihu, aby som ju dočítala. Príbehu nepomáha, že má veľké množstvo nesympatických postáv. Sklamanie...tuším, že tretí diel príbeh nezachráni.
Kniha bola skôr priemerná, vyššie hodnotenie je len kvôli tomu, že som pred ňou videla film, ktorý ma bavil a zdal sa mi lepšie spracovaný ako kniha. Štýl písania mi nesadol, mala som problém udržať pozornosť a dočítať ju. Trocha sklamanie, uvidíme čo prinesú ďalšie diely. (Budem ich čítať len kvôli tomu, že ich už vlastním, inak ma to neťahá k nim).
Kniha bola úžasná. Veľmi ma to bavilo najmä preto, že film ostrov dr.Moreaua je môj obľúbený. Keď som si knihu kúpila, nečítala som anotáciu, veľmi ma prekvapilo o čom vlastne je. Obálka knihy pôsobí lacno a vôbec sa tam nehodí. Odporúčam prečítať fanúšikom Wellsa.
Kniha sa mi veľmi páčila. Dej pekne plynul bez nudných častí. Niektoré postavy mi liezli na nervy, ale to už tak býva. Čítanie bolo napínavé, užila sa som si ju. Odporúčam prečítať si ju, neoľutujete.
Neprečítané kvôli neprehľadnosti. Veľmi zle napísaná/preložená kniha, škoda myslela som, že ma bude baviť. (Anotácia je asi najzaujímavejšia na nej). Nuda však zvíťazila nad túžbou čítať knihu.
Túto knihu som vzdala.Prečítala som cca prvých 70-80 strán a jednoducho ma nebavila. Možno bola chyba, že som jej ešte nedala šancu, ale nútiť sa do kníh je blbosť keď je toľko kníh, ktoré ma budú baviť viac a užijem si ich. (V mojom prípade v knižnici má čaká vyše 1700 neprečítaných kníh). Pri tak vysokom hodnotení čakám, že kniha zaujme od začiatku.
Kniha ma neskutočne bavila. Príbeh bol zaujímavo vymyslený, zasa niečo nové. Hlavné postavy sú sympatické a dej pekne plynul. Koniec ma dostal a dúfam, že v ďalších častiach zistím, že to nebolo tak ako sa to javilo. Odporúčam a teším sa na druhý diel.
Príbeh bol zaujímavý, príjemne ubiehal aj vďaka tomu, že sa dej striedal z pohľadu Laiai a Eliasa. Pomerne ľahko sa čítal, ale niečo tam chýbalo k dokonalosti. Popravde ma nebavilo prostredie v akom sa to odohrávalo. O kúpe ďalšieho diela neuvažujem, aj napriek môjmu hodnoteniu, nemám potrebu v ňom pokračovať.
Príbeh bol zaujímavý, pútavý. Rozdelenie čarodejníkov, získavanie schopností atď. bolo fajn. Ale miestami to drhlo najmä Nathan a jeho neschopnosť čítať, bolo to čudné. Uvidíme ako sa bude príbeh vyvíjať ďalej má to potenciál aj keď trošku vykradačka HP.
Príbeh Melindy bol pútavý. Bolo smutné ako rodina a okolie ignorovalo očividný fakt, že ju niečo trápilo a nesnažili sa jej pomôcť. A je smutné, že námet knihy je tak skutočný, že obete násilných činov sa mnohokrát cítia byť vinné, že k tomu prišlo. Odporúčam pozrieť aj filmové spracovanie aj keď kniha bola detailnejšie a zrozumiteľnejšie spracovaná čo sa týka pocitov Mel.
Kniha ma trošku sklamala, keďže z námetu sa dalo vyťažiť viac. Zo začiatku pôsobila chaoticky, ale zlepšilo sa to. Zápletka/pointa však bola aspoň pre mňa predvídateľná vďaka čomu kniha stratila moment prekvapenia. Odporúčam ako oddychovku od ktorej nečakáte nič svetoborné.
Príbeh sa dobre čítal,ale trošku som sa strácala v postavách. Kniha však bola pútavá, mrzí ma však, že na Titanicu sa odohrával iba časť deja, kedže tento aspekt ma na knihe najviac lákal. Ale aj tak odporúčam prečítať túto milú knihu.
Neskutočne čudne napísaná kniha. Tenká kniha, ktorá mi dala zabrať svojím spracovaním. Miestami som pochybovala o pravdivosti príbehu. Možno keby sa viac rozpísala bola by kniha stráviteľnejšia. Námet knihy mal potenciál, ale spracovanie ho zabilo.
Kniha je určená fakt iba mládeži. Bolo to chaoticky a rušivo napísané čo si mladší čitateľ asi ani neuvedomí. Aj napriek útlosti knihy, sa čítala pomaly. Námet knihy veľmi zaujímavý ale spracovanie príšerné. Niektoré situácie v knihe boli fakt málo uveriteľné, slabota.
Kniha sa dobre čítala, ale nie je to žiadny zázrak. Námet bol zaujímavý, bála som sa, že bude spracovaný veľmi psychologicky, ale našťastie nebol. Koniec bol trošku viac happy ako lacné béčkové filmy, ale v podstate to bola fajn nenáročná kniha.
Tak záverečný diel tejto série bol o poznanie slabší ako predchádzajúce dva. Koniec sa mi zdal tak nemastný neslaný. Veľké sklamanie.