veronika9388 komentáře u knih
Nevěřila jsem, že by mě to mohlo chytnout. Chytlo mě to drsně za pačesy a vláčelo to mnou až do konce.
Musím se upřímně přiznat, že jsem četla zatím jen dva díly, protože čekám na poslední film(moje fantazie je omezená a já ráda filmovou verzi vidím i v knize). Ale už teď mohu říct, že kniha...kniha je prostě skvělá.
Někdy se stává, že postavy v takových filmech jsou z ledu a vůbec nefungují jako normální smrtelník. To zde však nehrozí, postavy jsou naopak velmi lidské a jejich záměry jsou pochopitelné a realistické. Nikdy jsem neměla pocit, že bych si říkala, co to je za blbost.
Díky filmu, který mi moje máma a brácha pouštěli, mám docela nepříjemnou coulrofobii. Kniha je ovšem ještě mnohem lepší, co se týká příběhu. Avšak s myšlenou na vzhled IT, kterou si živě pamatuju a dokonce života budu, mě vždy během čtení mrazilo v zádech. Knihu jsem četla půl roku. Vůbec jsem nechtěla, abych ukončila tuhle bitvu kamarádů proti neskutečnému zlu.
Velice dobré. Kniha se mi moc líbila. Vnutila jsem jí i mámě a ta jí také pochvalovala.
Tohle je prostě pro fanoušky takové tvorby něco velice luxusního. Čtivé, štiplavé, vtipné. Prvně jsem nevěřila, že by se mi to nelíbilo, ale oba díly jsem vážně zhltla.
Četla jsem teď v mých 19ti letech tuhle knížku a...jak jsem si oblíbila film, tak jsem si oblíbila knihu. Je jednoduše napsaná, ale zároveň má šmrnc. Postavy jsem si zamilovala a příběh byl snadno uvěřitelný, nic přehnaného.
Našla jsem tam i scénky, které mi pomohly, tak nějak s mým životem, nebo spíše s mým přemýšlením.
Nemohla jsem to vůbec dočíst. Kniha nebyla špatná, ale nemohla jsem se naladit na příběh.