Věrulička komentáře u knih
Bezva! Mám ráda historii a u tohohle jsem se i zasmála. :-)
Na to, že těm holkám bylo teprve 15, mi jejich styl života nepřišel moc normální. Kdybych toužila po něčem takovém, raději bych si přečetla "My děti ze stanice ZOO". Nemám podobné věci ráda a úplně mi to zkazilo celkový dojem. :-)
V tomto díle byly občas takové dívné pasáže jako např. piercing, nebo to s tím vteřiňákem, fuj, ale jinak dobrý. Stefan tam nebyl, zato Damon tam byl hodně, což je super. Trochu mi vadila Elenina potřeba neustále někoho z nich fackovat, ale Elena je beztak divná. Taky jsem si udělala seznam všech italských nadávek napříč díly a teď se těším, až je budu používat na nic netušící lidi :)
Vááááážně nechápu všechny ty negativní komentáře. Tenhle díl byl zatím jeden z nejlepších. Bylo to napínávé a pořád se něco dělo.
Bonnie mi někoho hrozně připomíná... Možná moji spolužačku.
Vždycky jsem měla raději Damona než Stefana, ale na začátku téhle knížky (když tam spolu bojovali) se mi to trochu obrátilo. Teď už je to zase v pořádku :) Jinak super počtení, člověk se dobře odreaguje atd.
Mám ráda Upíří deníky. Nejradši mám díly, ve kterých se hodně objevuje Damon.
Než se děj trochu rozjede, tak to hold chvíli trvá. Pokud se ale člověk chce propracovat k tomu dobrému musí začít od začátku.
Tuto knihu jsem vyhrála v jedné soutěži. Sama bych asi nikdy po takovém druhu literatury nesáhla, ale musím říct, že jsem byla mile překvapená.