verunb komentáře u knih
První kniha od Browna, kterou jsem četla a musím přiznat, že mě překvapilo, jak snadno se čte. Napínavé čtení, jen jsem čekala větší "terno" při odhalení toho, o čem vlastně celá kniha je. Tisíc bodů za to, že se část odehrává v mojí milované Barceloně.
Kniha, kterou jsem vzala pro odlehčení, celkem účel splnila. I když mi příběhy přišly dost podobné, kniha byla čtivá.
Vtipná kniha, oddechové čtení. Občas se dost podobá Stoletému Staříkovi, což jsem doufala, že nebude, což je za mě menší minus. Ale i tak je kniha super.
Jedna z nejlepších knih, kterou jsem kdy četla! Naprosto úžasný nenásilný humor. Lehkost, s jakou Alan procházel životem, je obdivuhodná a jeho životní příběh neskutečně milý. Opravdu skvělá kniha, jsem z ní nadšená.
Srdce každého fanouška Harryho Pottera určitě zajásá, takové pohádky z jiného soudku.
Skvělá knížka, která ukazuje různé osudy lidí ve stejnou dobu. Krásný příběh, prolínání mezi několika ději, které nakonec splynou do jednoho příběhu, mě velmi bavily. Hezké je i ukázání života na konci knihy a to, jak i po mnoha letech v člověku válka zanechá stopy, které nezmizí.
Hodne slaba kniha, ktera nema se serialem ani s filmy nic spolecneho... I kdyz se clovek snazi knihu cist s pomyslenim, ze jde o jiny pribeh, je nezazivna.
Knihy jsou super! Zaručeně pobaví a i když každý další díl je o něco málo dobrý, jak už to u vícedílných knih bývá, zaručeně si Nicka Twispa člověk zamiluje a zasměje se. Hodně oddechové čtení, člověka přeladí na jinou vlnu.
Oddechové čtení, plné Halinina nezaměnitelného humoru. Jako vždy dokáže z vážných věcí vyjít optimisticky.
Na knihách Haliny se mi nejvíc líbí, jak dokáže z katastrofálních situací vybruslit s krásným optimismem :)