Veruru1981 komentáře u knih
Davam 4 hvezdy, prestoze k idealu to ma daleko. Co se mi libi: chemie mezi hlavni hrdinkou a jejim nevlastnim bratrem. Co se mi nelibi: hlavni hrdinka je hodne naivni, jeji protejsek zase maximalni hulvat a playboy, ktery tim snad je maskuje sve slabiny. V rade pripadu mi jejich interakce neprisly moc logicke... Tak jako tak, hezka letni oddychovka, po prvni tretine, ktera me uplne nebavila, jsem to nakonec precetla za 2 dny. Rozhodne zase ten pocit, ze tu knizku nemuzu odlozit a musi cist dal a to miluju!
kniha mě moc nenadchla, i když jsem na ní slyšela jen kladné recenze. nevím, čím to bylo, snad až moc teoretická a málo praktická, i když obsahuje příběhy z praxe. asi prostě kniha prostě jen nenaplnila moje očekávání.
Druha vlna emocionalni exploze... Ja bych rekla, ze spis uragan. Miluji se, nenavidi se, posilaji se nekam, vraci se k sobe. Veletoce tam a zpatky, toxicky vztah se vsim vsudy, jaky bychom nikdo nechtel zazit na vlastni kuzi, ale ke cteni je to tak sexy. Stejne jako u prvniho dilu eroticke napeti by se dalo krajet, tentokrat jeste brutalneji. Nemuzu se ale Tessy a Hardina nabazit.
Rozhodne podnetny prvni nastrel k zero waste zivotu. I kdyz asi nikdy nebudu vyuzivat i slupky, rozhodne me prisly skvele tipy na skladovani potravin a jejich pouzitelnost v case. Jde o kratkou knihu, zadny hluboky vhled, ale i tak me kniha prinesla podnet v tom vice premyslet, co kupuju, kdy to spotrebuju, apod.
Koupila jsem si ji v akci, takze vlastne byla zdarma. Naplnila svuj ucel dozvedet se, o cem je vlastne taici. Ale to by asi splnilo i vyhledani na googlu. Nemuzu rict, ze by podle ni slo cvicit. Jako napoveda zakladnich pozic ale poslouzi.
Kratoucka kniha na jedno odpoledne, ale tipy nebyly uplne spatne. Spis ale jako takove opacko, co uz znate. Krasne graficke zpracovani.
Kniha mi pomohla, i kdyz jde hodne po povrchu a nejde moc do detailu. Precetla jsem ji za 2 dny. Kazdopadne inspirace, co se sebou dal delat a kde zacit.