Veszka komentáře u knih
Smíchat Supermana a okultní společnost Thule dokáže jen pěknej cvok nebo genius. Je to nehorázně čtivé, ale možná to bude tím že kniha má dosti krátké kapitoly.
Koukám že ani v pátém dílu se nedozvíme jak to celé skončí. Tak šup šup ať už je šestý díl.
Moje nejoblíbenější kniha. Vím že si pár lidí stěžuje na to že, je to těžké čtení ale ježišku aspoň se něčemu novému naučíte a vůbec vám to neuškodí. Prostě zbožňuji anděli až už se chovají jako buzíci nebo jako velký sv*ně.
Sado-masochyctický román pro ženy v domácnosti? No nevím co mají ženy v domácnosti za úchylky ale pochybuji že aspoň málá mini pidi třetinka touží po něčem takovém. Milovníci sado-maso si v této knize na nic moc nepřijdou. Áno mocinky moc dobře se to čte, ale nebude to spíš tím, že nezdárnou většinu zabírají "oplzlé´´ maily mezi Anastasií a Christianem?
Proč proboha Češi mají úchylku v počešťování cizích jmen? Chudák Pšunda, poprvé jsou to přečetla jako Pšoukal :D Manga je to dobrá ale znám lepší.
Vládci močálu jsem nedočetla ani do třetiny a už bych s tím švihla. cca to má 207 stránek a prťavoučké vydání ale nehorázně špatně se to čte. Povětšinou čtu před spaním a u tohohle jsem chrápala už po prvních třech větách.
Mě se kniha líbila víc než film, ale asi to bude proto že jsem knihu četla dřív než jsem viděla film. Vždy je lepší to první.