veveronka komentáře u knih
Moje prvni kniha od tohoto autora.Napinave i kdyz vraha nam prozradili uz v polovine
Mela jsem problem se zacist a vubec to docist.Za me zklamani,cetla jsem od autorky lepsi
Rafe byl skvely.Po dlouhe dobe precteno jednim dechem.A uz se tesim na pokracovani
Oproti minulym kniham zklamani.Prvni cast knihy nuda.A Nora,ktera se utapela ve vycitkach,ze nemilovala manzela me taky obcas dost rozcilovala
Skvele.I kdyz jsem si vraha tipla hned na zacatku a spravne a to jak skoncil bylo spravedlive,jen to melo prijit mnohem driv.Patrikovi novou rodinu moc preji.
Nebylo to spatne,ale znam mnohem lepsi knihy tohoto typu.Na muj vkus mu moc rychle odpustila
Cekala jsem neco jako rockovy polibek,ale zklamani.Do cteni jsem se nutila.
Kniha me mile prekvapila.Mela jsem obavu aby to nebylo jen o sexu,ale melo to dobry dej.
Měla jsem problém se začíst, děj byl divný a konec zklamání
Kniha byla napínavá a musím přiznat,že mi těch sester nebylo líto.Jak je vidět a to i ve skutečnosti i církev je prošpikovaná zlýma lidma
Vraha jsem neodhalila dřív,jen ten konec,když si doktorka vzpomněla na minulost,tak jsem od ní čekala větší reakci,než předvedla
Kniha se mi osobně nelíbila.Zdála se mi zdlouhavá a nemohla jsem se začíst
Kniha se mi líbila,jen téma dětí pro mě bylo jako matku těžké.Kdo je vrah jsem zjistila už v polovině,i když spojení mezi vrahem a jeho komplicem,jsem nečekala