veveronka komentáře u knih
Prvni cast knihy byla zdlouhava a obcas zbytecna,ale druha polovina uz se rozbehla.Reed byl skvely a Simone mi az tak sympaticka nebyla
Bylo to napinave.Konec me trochu zklamal.Doufam,ze to neznamena ze Lindsay ted bude zena v domacnosti
Moc pekne cteni.Hlavnimu hrdinovi jsem drzela palce a chvily se bala jesttli se jeho laska rozhodne spravne.Konec byl super
Precteno rychle a musim pochvalit chovani biologickeho otce,jelikoz vetsina muzu v jeho situaci by se tak nezachovala
Výborné a napínavé od začatku do konce,miluji tuto sérii.
moc jsem se bavila.Nate i Jordan byli skvěli a Natova snoubenka kráva,to co mu provedlo bylo nechutny
Jako vzdy vyborna a ten konec byl trochu zamotany s dvojcaty,ale vse dopadlo tak jak melo
Všechny knihy od této autorky stojí za to,i když se dost opakují a jde vždy o podobné prostředí.
Abych se priznala ani jsem to nedocetla,bylo to nudne a zdlouhave
Moc pěkný příběh o tom,že když miluješ,tak minulost není důležitá.Kromě toho některé hlášky byly výborné např.brazilská depilace
Kniha se mi líbila a mám v plánu přečíst i ostatní díly.
Tak toto bylo ztráta času,myslela jsem,že se probudí mnohem dříve,ale většina knihy leží v posteli a nemůže ostatním dát vědět,že už se probrala z komatu.