vikimi komentáře u knih
Noaha jsem si strašně moc oblíbila. Livvy se chovala chvílemi divně - podle mě to občas bylo nereálné.
No a vraha jsem si - k mému překvapení - tipla dobře. To byl tedy bastard!
Kniha jinak Ok, ale asi bych se k ní nevrátila. Nebyla špatná, ale nic extra na ní také nebylo, takový průměr, řekla bych. Jinak moje 1. od N.Roberts
To bylo doslova a do písmene báječné čtení. Knížku mi kamarádka půjčila dneska dopoledne a už mám dočteno. Bylo to krásné :) Nic mi v tom nechybělo :) Určitě se k Losing It někdy zase vrátím a vychutnám si ji znova :)
Dějová linie Scotta se mi vůbec nelíbila, nechápu, jak mohl chodit s Vee, když byl zabouchnutý - aspoň tak to působilo - do Nory.
Občas mi tam chyběly detaily, ale knížku jsem si rozhodně užila. Patch nezklamala.
Akorát ten konec, jakmile se tam vyskytují slova jako "věčnost" a "spolu", tak se mi to vyloženě příčí. Je to pro mě až moc idealistické.
Myslím, že se k celé sérii zase někdy ráda vrátím. ;)
Ten nápad, že Nora zapomene byl geniální. Strašně mi tenhle díl sedl! No a Patch, k tomu se snad ani nemusím vyjadřovat. Bylo to skvělý, tenhle díl mi ze všech 3 přečtených sedl asi nejvíc :*
Kamarádka o téhle sérii nevěděla, ale dostal se jí pod ruku právě tenhle díl, až když jsem se ve škole objevila s celou tetralogií, říkala, že jí názve autorky je povědomý. A pak jsme zjistily, že četla jenom 3.díl, ale protože byl tak skvěle napsaný, nepřišla na to, že je to nějaká série. Brala to jenom jako jeden příběh bez pokračování. Knížku našla v překladu na internetu, takže netušila, že jsou předchozí díly :D
Ze začátku nádherné, potom nic moc a nakonec mě to zklamalo a a ni pořádně nebavilo. :/ Bohužel a to takhle kniha vypadala tak slibně! :(
Tak s Jakem jsem to čekala, ale ten konec se mi nelíbil. Nelíbil se mi ani popis boje proti Nejstaršímu ani to jak se ze všech najednou stali strašní mírumilové.
První dva díly mě hodně bavily, i když vždycky se tam našlo něco, co pokulhávalo. No a ty poslední dva, s těma to šlo trochu z kopce. Taková amatérská série, podle mě.
Ale jsem ráda, že jsem si ji přečetla :)
Knížka se mi moc líbila, hlavně začátek, kde se Lucas s Helen "oťukávali".
Konec samozřejmě zůstal otevřený a já se moc těším na zbylé dva díly.
Jak jsem se tak dívala na anotaci druhého dílu, mírně mi zatrnulo, protože já jsem rozhodně proto, aby se Helen dala dohromady s Lucasem, na druhou stranu uvidíme, jaký bude Orion :)
Hlavně si přeju, aby trilogie skončila dobře :) nechci žádné špatné konce, to se k tomuhle žánru nehodí!
Tenhle díl jsem si vyloženě užila, moc pěkně napsané. První díl jsem si vskutku zamilovala, (bohužel ty ostatní nic moc :/...)
Film se mi líbil 100krát víc, knížka dle mého nic moc :/ ale dalo se...
Pěkný, pomalu plynoucí příběh bez přikrášlování či akčnosti děje. Je to pěkné, reálné i klidné a pohodové na čtení, neskýtá to ovšem tolik prožitku jako ostatní knihy od této autorky. Jsem ráda, že jsem to četla, myslím, že ale se k tomu už znovu nevrátím.
Skvělá oddechovka, nenechte se odradit přímo nechutným obalem :D Četlo se to moc pěkně :*
Moc pěkný příběh, akorát jsem od začátku podezřívala toho správného - je pravda, že autorka začíná být příliš předvídatelná. Ale příběh moc pěkný, akorát vydání od Klokana bylo plné překlepů a slov jako odlepující světla nebo jsou v knize dokonce dva stejné odstavce za sebou. Občas byly věty zmatené, ale knížka je moc pěkná, škoda, že to vydání takhle zkazili! :/
Tak tahle kniha mě nebavila. Dostala jsem ji k Vánocům, ale nikdo to nebyl můj žánr. Přečetla jsem ji, ale tím to končí.
Kniha si ale určitě najde své nadšené čtenáře :)
Konkrétně tahle knížka mi přišla až příliš přeslazená a načančaná. Nebyl to můj šálek kávy, přestože mám tvorbu tohoto autora moc ráda :)
Kniha mě moc nenadchla. Bylo to - dle mého názoru - až příliš rozličných lidí, charakterů i názorů smíchaných do jednoho celku, který jsem dočetla, ale ke knize se asi nejspíš nevrátím.
Nejhorší byl ten pomatený poustevník a oba chlapci děj také moc nevytrhli. Občas to bylo "vtipné" - mám na mysli společenská faux pas princova dvojníka, ale jinak nic moc.
Tenhle děj mě oslovil, příjemně plynul a pěkně se četl. Knížka je to krásná!
Tak k téhle knížce se vracím ráda, protože je opravdu povedená. Moc se mi líbila! Pohodová, svěží a prostá. Nic extra přehnaného, nepoddajně vykresleného a nereálného.
Opět pěkný čtivý děj. Do Molly jsem se zamilovala a jejího zničeného života - promrhaného ve vězení - mi bylo líto.
Do posledních stránek jsem se jen mohla domnívat, kdo je skutečným vrahem. Bylo to opravdu nečekané :)
Kniha má hezký příběh, chvílemi i dojemný a ukazuje, jak si s námi život i my s ním zahráváme, ale je to edice Harlequin, takže je to zase moc idylické - hlavně ten konec a potom, jak se spisovatelka rozepisuje se scénami mezi Honor a Davidem, to bylo až příliš popletené a občas zamotané, přehnaně kýčovitě romantické a hlavně ta slova jako mohutný, mužný....to je prostě brak v literatuře - aspoň pro mě!! To se mi nelíbilo. Jednou mi to stačilo a už mohu říct, že jsem knížku dočetla a po pravdě víckrát mě k sobě zpátky nezláká!!