vikimi komentáře u knih
Moc hezky se knížka četla, příjemné a dobře vykreslené prostředí. Hlavní hrdinka byla fajn, další postavy taky. Milicent byla dobře vyhrocená a macecha na můj vkus taky. Doporučuji ;)
Knížka byla povedená, moc mě bavil popis zvířat i přírody. Samozřejmě, že člověk věděl, jak to dopadne, ale i tak se knížka četla moc hezky. Občas mi přišlo, že některé pasáže tam už nemusely být, že se to tím natahovalo. Byly pasáže, které mě bavily víc, a které míň, ale bylo fajn "vyrůstat" s hlavními hrdiny v průběhu knihy. Díky za ni ;)
Nápad skvělý, některé věci očekávatelné, dost pasáží v prvni půlce hodně táhlých. Číst příběh o Nei mě upřímně nebavilo.
Kniha se za mě dost opakovala a určitě by se daly některé pasáže vyškrtnout a čtení by bylo lepší. Ale jako počin určitě dobré a nezklame. Ke knize se ale už nevrátím, neumím si představit číst víckrát.
Moc hezky se četla. Doktorka i Ben mi bylo sympatičtí, děj hezky plynul. Vrah měl zajímavou mysl i poslání. Díky za tuhle knihu.
(SPOILER) Příjemné čtení se spoustou postav a jejich zajímavým životem. Příběhy s vínem a vinicemi se čtou pěkně. Trošku mi to přišlo jako taková krátká sága. Detektivní zápletka byla snadno rozluštitelná, ale přesto dobrá, protože se tam toho stalo tolik.
Tušila jsem, že Helena nebude tak čistá, jak se prezentovala. Mám radost, že jsem měla správné tušení.
Děkuji za knihu a hezký příběh.
Bavily mě detailní popisy práce barmanky, péče o zahradu, bylo to moc fajn. Z Morgan jsem místama kvetla, protože podle mě byla příliš dokonalá. Ke konci mi přišlo, že se zlepšila a byla víc uvolněná. Části z pohledu vraha byly super, propracované a zajímavé.
Knížka byla docela tlustá, ale četla se pěkně. Nicméně nevím, zda bych se k ní vrátila někdy znovu. Nejlepší postavou byla stejně babča hipík. :D
Zajímavé, k zamyšlení, chytré a promyšlené myšlenky, jestli to dává smysl i ostatním než mně. Knížka na jedno přečtení. Díky za ní.
Děkuji za tuto knihu, přišla ke mně už dřív, ale nebyla jsem na ni ještě připravená. Nyní vplula do mého života v ten pravý čas a já ji přijala s vděčností. Doporučuji všem, kteří se také hledají a chtějí pochopit a přečíst si, že v tom nejsou samy.
Chvílemi dobrý, chvílemi nic moc. Řešení příběhu se mi nelíbilo. Hold jsem asi na klasiku.
Myslím, že největší problém tkví v tom, že jsem viděla film dříve než četla knihu. Byla jsem dost zmlsaná Jennifer Lawrence a výkony dalších skvělých herců. A také přidanými událostmi na víc, které byly opravdu zábavné.
Kniha je o bolesti a o tom, že každý se s trápením vyrovnáváme po svém. Jsem ráda, že jsem si ji přečetla, byla mi v tuhle chvíli blízká. Bohužel si neumím představit, že bych ji četla znovu.
Přesto děkuju autorovi za jeho práci! ;)
Krásné ilustrace. Málo textu. Šlo by určitě dopilovat, víc si s tím pohrát, jít do hloubky. Velká část textu je v ohybu stránek, kazí to celkový dojem a špatně se to čte.
Příběh dobrý ;) dávám 3* z 5, protože mi to přijde šité horkou jehlou, nicméně autorce děkuji ;)
Tuto knihu překládal jiný člověk, což bylo hned poznat. Postelové scény nepůsobily tak lacině a špinavě. Bohužel se celou dobu jako u prvních dvou dílů dalo předpokládat, jak to bude pokračovat. Jsem ráda, že je to jen triologie, další knihu bych už číst nedokázala. Velké zklamání. Ti dvě prakticky nic nedělají jen to, že spolu neustále spí. Je to hodně zvláštní pohádka. 50 Shades of Grey mi přišlo příběhem reálnější.
Druhý díl byl ještě slabší než ten první. Za mě zklamání. 50 Shades of Grey jak přes kopírák. Nic nového a spousta špinavě pospaných postelových scén.
Clara jako hlavní hrdnika je moc fajn. Belle je naprosto boží a Edward celou tuhle fajn trojici doplňuje. Bohužel se mi vůbec nelíbí český překlad a vulgární slova, které dělají z scén takové špinavé čtení. Je to kopírka 50 Shades of Grey. Prakticky ve všem až na to, že toto je královská rodina, a ne jen miliárdář. Ze série jsem zklamaná. Dočetla jsem ji, protože jsem čekala, že se to nějak zlepší a chytne mě to. Bohužel se tak nestalo. Víckrát se k ní bohužel nevrátím. Za mě ztráta času.
Amandin případ mě velmi bavil, protoze mi v něm bylo sympaticke vsechny hlavni postavy. Ctu to dost na preskacku, takze konecne vim, kdo je Charlotte :D. Paradnu pribeh, i kdyz smutny.
Velmi čtivý příběh s dobrou zápletkou. Jeden z nejlepších ze série.
Velmi fajn příběh. Bylo to čtivé a fajn. Díky autorce za knihu :)
Parádní knížka, skvělá zápletka a velmi čtivý příběh. Ze všech dílů se mi tenhle líbil opravdu nejvíc. Oba hlavní hrdinové mě zaujali. Děkuji za tenhle příběh :))
Jsem knihou naprosto nadsena. Konecne publikace, ktera nas provazi a ukazuje nam chyby, ale navod si kazdy vytvori sam. Je to prirucka nikoliv navod krok po kroku a to me bavi. Diky za ni.
Od tehle knihy jsem nic moc necekala, ale protoze byla ve vyprodeji, zkusila jsem to. Vztah Darcyho s Liz me bavil, ale ke konci mi to prislo uspěchané. Coz me mrzelo. Nektere hodne moderni kreace u dalsich sestet Bennetovych mi prisly opravdu zbytecne a zvlastni. Myslim, ze Jane Austenove by se to nelibilo. Ale asi je to ted moderni. Darcy byl fajn, proto 3 hvezdy.