vikimi vikimi komentáře u knih

Přede mnou se neschováš Přede mnou se neschováš Mary Higgins Clark

Vraha jsem odhalila, motiv taky, ale bylo to prijemne pocteni a pro me i vitany utek od zkouskoveho. Uz aby vysla dalsi knizka ;) Vsem doporucuji!

13.06.2019 5 z 5

Lykke - Tajemství nejšťastnějších lidí na světě Lykke - Tajemství nejšťastnějších lidí na světě Meik Wiking

Fajn kniha k zamyšleni

01.03.2019 4 z 5

Ztracená naděje Ztracená naděje Colleen Hoover

Až po čtení jsem zjistila, že knížka je napsaná i ze strany Sky, ale tu už nemám v plánu číst, protože mi to takhle stačilo.

Byl to temný příběh, plný nepěkných věcí, které ale vykompenzovala naděje a láska, což je supr. Pro mě to byl ale moc temný příběh, který ani konec nesmazal. Ke knížce se už nevrátím a neoznačila bych ji jako oddechové, což jsem od knížky čekala. Byla jsem z toho smutná, i když je to jen příběh.

Autorka to napsala pěkně :) ale nebyl to úplně můj styl. Já radši ty lehkomyslné, bez přemýšlení a více nereálné, než tady to. Na mě moc pochmurné.

09.02.2019 3 z 5

Cena nevinnosti Cena nevinnosti Rebecca James

Knizka mi prisla hodne nepredvidatelna a moc "temna" a pak zase happy az moc. Tahle autorka me neoslovila.

02.02.2019 1 z 5

Čtyři vteřiny rozhodnou Čtyři vteřiny rozhodnou Kathleen A. Tucker

Moc dlouhe, roztahane a bohuzel takove velke scifi. Knizka se mi nelibila, jak byla pritazena za vlasy a celkove tak nerealna, az to bolelo.
Bohuzel se mi autor netrefil do vkusu.

15.07.2018 1 z 5

Den, kdy jsem se naučil žít Den, kdy jsem se naučil žít Laurent Gounelle

Knížka se mi moc líbila, a hlavně se mi do rukou dostala v čase, kdy jsem si ji potřebovala přečíst nejvíce. Už chápu podobenství s Veronika se rozhodla zemřít, ale mám z ní pocit, že se tyto 2 knížky nemůžu - aspoň v mých očích - řadit do stejné poličky.
Takhle knížka je hezká, pohladí po duši a uklidní takové to toužení po něčem, co vlastně nevíme, co je. Možná se ke knížce ještě někdy vrátím, ale rozhodně to není taková srdcovka jako Veronika.

13.07.2018 5 z 5

Skleněný trůn Skleněný trůn Sarah J. Maas

Dobrá a čtivá oddechovka, u které člověk neví, co má čekat na další stránce.
Jsem ráda, že se mi knížka dostala do rukou. :)

12.02.2018 5 z 5

Osvobozená Osvobozená Sylvia Day

Posledni dil nebyl absolutne o nicem. V tech predchozich se aspon neco delo, ale tohle bylo uplne zbytecny napsat...

24.01.2018 1 z 5

Nezkrotná Nezkrotná Sylvia Day

Porad to stejny dokola. Nic se tam vlastne nedelo.
Autorka sice umela situace a postavy pomerne dobre popsat, ale jinak to - z meho pohledu -nestalo za cteni.

Spoutaná Spoutaná Sylvia Day

Nic moc.

Obnažená Obnažená Sylvia Day

1.dil se mi asi libil nejvic, ale potom to bylo porad to same dokola...

24.01.2018 4 z 5

Nenasytná Nenasytná Sylvia Day

Dalo se, ale cekala jsem od toho vic. 5 knizek a dej prakticky zadny. Porad jsem cekala, co prijde a ono nic neprislo :D

24.01.2018 3 z 5

Harry Potter a relikvie smrti Harry Potter a relikvie smrti J. K. Rowling (p)

Knížky jsem se chopila, protože mi filmy nestačily k tomu, abych pochytila veškeré souvislosti. Knížka je napsaná pěkně, ale HP mě (až na filmy) moc nebaví. A chybělo mi tam dalších pár vysvětlení...

08.09.2017 4 z 5

Sladká pomsta Sladká pomsta Nora Roberts

Knizka se mi opravdu moc libila. I kdyz mas spis nejakou vetsi zapletku, vrazdy a rada hadam, kdo to udelal, tady vite ceky pribeh, co se stane i co se bude dit. Ale prave tim, jak se knizka lisila od ostatnich, se mi zalibila a uzila jsem si kazdou stranku ;)

28.08.2017 5 z 5

Papírová města Papírová města John Green

Knížka se mi nelíbila. Ani jsem ji nedočetla.

27.08.2017 1 z 5

Nikdo není bez viny Nikdo není bez viny Kiersten White

Knížku jsem nedočetla - nebavila mě.

27.08.2017 1 z 5

Deset polibků Deset polibků Sarah MacLean

Samozřejmě že už na začátku člověk ví, jak knížka dopadne a co od ní může čekat.
Je to čtení, která vás nerozčiluje a nemusíte u ní přemýšlet - to byl také důvod, proč jsem po ní sáhla.

28.06.2017 3 z 5

Deset důvodů, proč tě miluji Deset důvodů, proč tě miluji Julia Quinn

Namet byl dobry a ctivy, ale zase mi prislo, ze byl konec zase hodne uspechany, ale jako vzdy oddechove pocteni!

09.03.2017 4 z 5

… a pak ji políbil … a pak ji políbil Laura Lee Guhrke

Začátek byl úžasný a strašně mě bavilo, jak se "pošťuchovali", potom knížka nabrala na obrátkách. Bylo to hodně "pikantní" a v tom mi už Emma úplně neseděla...a konec mi přišel moc rychle odbytý - bohužel :/

08.03.2017 3 z 5

Jako v ráji Jako v ráji Julia Quinn

Úžasný a čtivý příběh. Oddechové čtení, ke kterému se opět ráda vrátím :)

08.03.2017 5 z 5