vikimi komentáře u knih
Vraha jsem odhalila, motiv taky, ale bylo to prijemne pocteni a pro me i vitany utek od zkouskoveho. Uz aby vysla dalsi knizka ;) Vsem doporucuji!
Až po čtení jsem zjistila, že knížka je napsaná i ze strany Sky, ale tu už nemám v plánu číst, protože mi to takhle stačilo.
Byl to temný příběh, plný nepěkných věcí, které ale vykompenzovala naděje a láska, což je supr. Pro mě to byl ale moc temný příběh, který ani konec nesmazal. Ke knížce se už nevrátím a neoznačila bych ji jako oddechové, což jsem od knížky čekala. Byla jsem z toho smutná, i když je to jen příběh.
Autorka to napsala pěkně :) ale nebyl to úplně můj styl. Já radši ty lehkomyslné, bez přemýšlení a více nereálné, než tady to. Na mě moc pochmurné.
Knizka mi prisla hodne nepredvidatelna a moc "temna" a pak zase happy az moc. Tahle autorka me neoslovila.
Moc dlouhe, roztahane a bohuzel takove velke scifi. Knizka se mi nelibila, jak byla pritazena za vlasy a celkove tak nerealna, az to bolelo.
Bohuzel se mi autor netrefil do vkusu.
Knížka se mi moc líbila, a hlavně se mi do rukou dostala v čase, kdy jsem si ji potřebovala přečíst nejvíce. Už chápu podobenství s Veronika se rozhodla zemřít, ale mám z ní pocit, že se tyto 2 knížky nemůžu - aspoň v mých očích - řadit do stejné poličky.
Takhle knížka je hezká, pohladí po duši a uklidní takové to toužení po něčem, co vlastně nevíme, co je. Možná se ke knížce ještě někdy vrátím, ale rozhodně to není taková srdcovka jako Veronika.
Dobrá a čtivá oddechovka, u které člověk neví, co má čekat na další stránce.
Jsem ráda, že se mi knížka dostala do rukou. :)
Posledni dil nebyl absolutne o nicem. V tech predchozich se aspon neco delo, ale tohle bylo uplne zbytecny napsat...
Porad to stejny dokola. Nic se tam vlastne nedelo.
Autorka sice umela situace a postavy pomerne dobre popsat, ale jinak to - z meho pohledu -nestalo za cteni.
1.dil se mi asi libil nejvic, ale potom to bylo porad to same dokola...
Dalo se, ale cekala jsem od toho vic. 5 knizek a dej prakticky zadny. Porad jsem cekala, co prijde a ono nic neprislo :D
Knížky jsem se chopila, protože mi filmy nestačily k tomu, abych pochytila veškeré souvislosti. Knížka je napsaná pěkně, ale HP mě (až na filmy) moc nebaví. A chybělo mi tam dalších pár vysvětlení...
Knizka se mi opravdu moc libila. I kdyz mas spis nejakou vetsi zapletku, vrazdy a rada hadam, kdo to udelal, tady vite ceky pribeh, co se stane i co se bude dit. Ale prave tim, jak se knizka lisila od ostatnich, se mi zalibila a uzila jsem si kazdou stranku ;)
Samozřejmě že už na začátku člověk ví, jak knížka dopadne a co od ní může čekat.
Je to čtení, která vás nerozčiluje a nemusíte u ní přemýšlet - to byl také důvod, proč jsem po ní sáhla.
Namet byl dobry a ctivy, ale zase mi prislo, ze byl konec zase hodne uspechany, ale jako vzdy oddechove pocteni!
Začátek byl úžasný a strašně mě bavilo, jak se "pošťuchovali", potom knížka nabrala na obrátkách. Bylo to hodně "pikantní" a v tom mi už Emma úplně neseděla...a konec mi přišel moc rychle odbytý - bohužel :/
Úžasný a čtivý příběh. Oddechové čtení, ke kterému se opět ráda vrátím :)