vikimi komentáře u knih
Dobrý příběh, dobrý konec. Nesmíte od toho čekat kdovíco a u knížky si skvěle odpočinete :)
Surove, bez iluzi a idealu. Smutne, ale realne. Ctive a opravdu dobre promyslene. Chvilemi desive - jak moc zle jsou lide schopni se chovat.
Pěkné, nápadité a čtivé. :)
Oddechová literatura s dobrým koncem.
Pěkná oddechovka. Samozřejmě od toho čtenář nemůže čekat nějakou hloubku, ale jako zpříjemnění večera je tenhle příběh určitě dobrá volba :)
Úžasná knížka. Takový podobný chytrý styl Malého prince :)
Moc mi pomohla!
Strašně moc děkuju autorům, báječný příběh!
Knizku jsem si hned zamilovala, protoze mi jednak potvrdila veci, na ktere jsem prisla sama a take mi ukazala spoustu noveho.
Jsem obema autorkam strasne moc vdecna za to, ze neco takoveho napsaly!!
1.pribeh se mi libil, byl dynamicky a hodne ctivy ;), zato 2.pribeh me vubec nebavil a prisel mi strasne kycovity.
Knizka se cetla moc pekne ;) odpocinula jsem si u toho a jsem opravdu rada, ze jsem po Skrytem zlu sahla. Od vseho tam bylo tak akorat, zadne prehnane sladke recicky. Bylo to vazne pekne a urcite doporucuji ;))
Knizka me bavila nejen svym pribehem, ale take tim, ze to nebylo preslazene nebo uslzene. Podle stylu bych spis rekla, ze knizku napsal muz.
Knizku bych ale znova necetla, tohle je presne knizka, kterou si clovek pujci v knihovne a zase ji rad vrati.
Zajimave zvolene tema a prostredi deje, ktere me diky uchvatilo. Hlavni hrdinka Lil me bavila, i kdyz byla obcas trosku na zabiti. No a Coop(kdykoliv jsem cetla jeho jmeno, v hlave jsem slysela "Coop - vsechno dobre") mi uplne nesedel. Predstavovala bych si ho vic chlapskeho. Obcas mi prisel jako zenska.
Nektere vety byly az moooc sladke, ale Nora urcite nezklamala. Oddychove cteni a prijemna relaxace!
Knizka se v originale cetla krasne. Nebyla moc vlacna, nebyla preplacana ani sladka. Celou dobu jsem byla pro Tonyho. Nervovala jsem se, jak to dopadne. A konec? No, nemohl to byt totalni happyend, protoze to by pak ctenar odchazel s klidem, ale zase by nad knizkou tolik nepremyslel.
Jeste zkouknu film a tim to uzavru. Chtwlo se mi u toho plakat, protoze to bylo ze zivota, a hodne lidske. Clovek si pak uvedomi, co vlastne vsechno ma.
Shannon me moc nebrala, ale rada jsem se neco docetla o Maggie, která mi sedla ze všech sester nejvíc! ;)
Bylo to dynamicke i docela napadite. Take hodne sladke a radoby sproste.
Je to knizka na jedno precteni a sama si vlastne rikam, proc neco takoveho ctu. Ale na odreagovani je to super! Clovek nekdy potrebuje vypnout..
Knížku jsem četla v originále, takže jsem ráda, že jsem nemusela číst jména jako Roštěnka a Nabíječ. To by ta knížka vyzněla úplně jinak a asi by mě tak nebavila!
Samotná Selekce se mi líbila víc, ale Eadlyn byla také fajnová hlavní hrdinka.
A co bylo super, neskončil s tím, s kým se potkala jako s prvním. :-)