vikina75 komentáře u knih
Já nevím, když jsem četla ostatní hodnocení, tak mě to dost zarazilo, první kapitola, jak kdyby byla psaná o mě, jen nejsem (doufám :-) ) tak protivná, ale otázku šířky mé postavy v duchu hodně řeším, ikdyž chápu, že postava není vše, ale mě to omezuje v aktivitách, které provádíme s rodinkou a dolu to i přes aktivní život nejde, takže se docela dokážu do Olgy v určitých věcech vcítit. Je to první kniha od této autorky, kterou čtu a určitě není poslední, kniha se mi moc líbila.
Nečetla jsem knihy popořádku a ty bylo chyba, proto se mi další díl o dítku kardinála Guzmána hrozně těžce četl, přesto jsem zkusila i tuto knihu a ta jela jak po drátkách, někdy je realita v knize vylíčena až příliš reálně(Anika) nebudu se tu rozepisovat, ať má čtenář své vlastní pocity. Kniha se mi líbila a vyhledám další knihy tohoto autora
Khina se mi velmi líbila, děj měl šmrnc a nešlo nepokračovat ve čtení, také nevšední prostředí, ve kterém se odehrává se mi líbilo. Pěkně vykreslené povahy postav. Líbila se mi moc.
Kniha je moc hubená :-) , každopádně víkendová oddechovka, romantika. Moc se mi líbila i jsem se zasmála. A navíc i příjmení hlavních hrdinů jdou k sobě :-) Určitě se podívám po další knize této autorky.
Velice těžká kniha, když jsem jí přišla na chuť, byl konec :-)