vikingg vikingg komentáře u knih

Hra o dědictví Hra o dědictví Jennifer Lynn Barnes

(SPOILER) Kniha mě vtáhla do děje během prvních pár kapitol (které jsou krátké takze se kniha čte úžasně). Ve chvíly kdy si Avery zavolali do ředitelny a tam seděl jeden z bratrů Hawthornových, jsem věděla že to rozhodně bude 5* (pro mě mezi 6*) kniha. Jen když se četla poslední vůle TTH jse tak trošku čekala co se stane ale zbytek byl naprosto nečekaný. Občas jsem si říkala že by Avery měla víc poslouchat svou nejlepší(jedinou) kamarádku, jelikož mi přijde že jí pouze oznamuje co se děje jí ale nikdy se nezeptá jak se vede Max, což bych v její situaci chápala, ale pořád....ja nevím mi to přijde zvláštní. Když v knize byla zmiňována Emily, četla jsem rychleji protože mě nebavilo jak se všechno točí okolo ní .Nicméně doporučuji, velmi pěkné čtení.

28.06.2023 5 z 5

Zachránci nového času Zachránci nového času Armand Baltazar

Ačkoliv jsem holka a kniha je určena pro chlapce ,užila jsem si ji. Ze začátku pro mne bylo obtížné se začíst, jenže pak se konečně začalo něco dít a do děje jsem se dostala neuvěřitelně rychle. Nevadilo by mi kdyby tam nebyli ilustrace a kniha by na pohled vypadala kratší , ale krásně doplňují děj. Každopádně skončilo to tak, že mi jedna-dvě slzy ukáply ale pak jsem otočila stranu a přečetla jsem si ten konec no a řekněme že to skončilo blbě jako každá kapitola v thrilleru ,která vás nutí číst dál a zjistit co se stane. Jenže tady uz není jiná kniha. Nicméně, knihu doporučuji, řekla bych tak 10-14(15) let starý člověk si to užije spíš než dospělí lidé. Kniha splnila má očekávání a i kdy tento žánr moc nečtu, kniha mě nadcha.

28.06.2023 5 z 5