Vknihách komentáře u knih
Rande naslepo je akčná romantická komédia. Predstavovala som si(aj podľa obálky) super oddychový hollywoodsky film????A veru že som ho aj dostala. Akurát to bola kniha. Hlavnými hrdinami bol Filip, spisovateľ a milovník kníh, fešák bez partnerky a Lea, krásna baba lietajúca v problémoch, ktorá sa ocitne úplnou náhodou na rande s Filipom. Presne tu sa to začína. Romantika aj akcia. Hlavné postavy, ktoré som si hneď obľúbila, dokázali byť vtipné aj vážne keď to bolo treba. Veľmi sa mi páčil dej striedaný z pohľadu oboch postáv. Boli rozoberané vzájomné dojmy a aj bežný život, ktorý viedli. Zatiaľ sa to javí ako klasická romantika..Ale! Romantickú linku prefektne dopĺňajú akčné scénky. Autor ich pekne nenútene zasadil do deja. Dej plynul a príjemné chvíle Filipa a Lei sa v okamihu zmenili na útek a boj o život. V zaujímavých situáciách sa objavila priateľka Lei, Soňa,alias Chiara a Filipov priateľ, svojský Viktor.Aj tieto postavy dokázali ozvláštniť a spríjemniť celkový dojem knihy.
Zmes romantiky, akcie a riadna dávka humoru bola v tejto knihe správne namiešaná.
Ja som veľmi spokojná