vlad77sk komentáře u knih
Musím dodat aby som pravdu povedal nie že som sklamany ale dost ma sklamalo ze spisovatel nepoužívá ruské mena
Po serii od pana atamanova som ani neočakával nič ineho ako kvalitu a prianie ma nesklamalo takže s ocakavanim a radostou cakam na druhý diel.
cakal som nieco na urovni 15 rocnich ale ouha prijemne prekvapenie a radost citat a na konci som toho vlez do zadku admirala fakt ale fakt nemal rad.
4 hod a tato skvela kniha bola precitana s usmevom a nadsenim,prosim ak by niekto vedel o niecom podobnom bol by som rad ak sa o to podeli...Samana nepocitam braky nemam rad,prve 2 diely v pohode a na dalsich lutujem kupu.Posledny diel si bud stiahnem alebo knihovna.
nemozem povedat ze by ma tato posledna cast nejako zaujala a preto ak by mal niekto zaujem kniha 150 kc.Praha
naprosto skvela kniha,1 a 2 diel precitany asi 2-3 a niektore uryvky aj viackrat,ale co ma najviac stve ze na ruskych strankach si mozem dalsie casti teda 3 ... preciatat uz aj online a tu neviem ci to vobec bude na vianoce.