Vladii

Mně se kniha líbila moc. Mám ráda, když začnu číst a najednou jsem na 100. stránce, ani nevím jak. Kniha se moc dobře četla. Nebyla to klasická detektivka, spíše psychologický román, postavy dobře vykresleny, k tomu atmosféra sněhem zapadaného Švédska. Také se mi líbil styl psaní a dle mého názoru velmi dobrý překlad. Kdybych neměla na stole další knížky ke čtení, běžím pro další detektivku od tohoto autora. :-)

Krásná kniha. Plná zajímavostí, poučná a hlavně milá. Už během čtení začne člověk přírodu vnímat jinýma očima.

Silná kniha. Přiznám se, že jsem se chvílemi ztrácela a nemohla se začíst, ale nakonec si mě kniha získala. Měla jsem strach z druhé časti, o které tady čtenáři psali, že se jim nelíbila. Neměla jsem to tak. Doporučuji.

Tak já patřím bohužel k těm, které kniha nebavila. Nedočetla jsem.:-/

Co čtenář, to jiný názor. Kniha byla zase moc fajn a četla se dobře, ale je pravda, že oproti předchozím mi také přišla trochu slabší. I přesto knihu mohu doporučit.

K tomu, abych se u knížky bála, stačí málo, tak jsem váhala, zda se pustit do psychothrilleru. Naštěstí knížka nebyla tak děsivá, jak slibovala. Ale strašně dobře se četla, příběh zajímavý a neuvěritelně to odsýpalo. :-) A jako bonus jsem se pak projela s mazačkou předvánoční Prahou.;-)

Knihu jsem četla kvůli čtenářské výzvě a moc se mi líbila. Jedná se o knihu pro děti. Je psaná hezky, citlivě a zároveň poučně. Děti se nenasilnou formou dozví něco o naší přírodě a proč o ni pečovat a zároveň je hlavní příběh doplněn pohádkami z ptačí říše. Tyto pohádky jsou zároveň namluvené A. Goldframem na přiloženém CD.

Milá kniha, která sice nepřináší žádné nečekané nebo zázračné myšlenky, ale člověk si při čtení opět uvědomí, jak moc je důležité mít rád sám sebe a svůj život, dělat, co ho baví, žít přítomností. A co je nejdůležitější.... věřit na to, že pozitivní myšlenky přitahují do života pozitivní věci. :-)

K této klasice jsem se dostala až nyní a určitě si ráda přečtu další knihy od A. Christie. Kniha se četla velmi dobře, měla spád a zajímavé postavy a až do odhalení pravdy Herculem Poirotem jsem netušila, kdo je vrah. :-)

Kniha se mi moc líbila a nemohla jsem se odtrhnout. Není to úplně klasická detektivka, ale příběh mě zaujal a chvílemi jsem se i dost bála. :-)
Líbil se mi působivý popis syrové a ponuré sibiřské krajiny a života tamějších lidí. Nechápu, proč má kniha tak nízké hodnocení, možná doopravdy kvůli tomu závěru, který trochu zklame.