Vladísek Vladísek komentáře u knih

Líbali jsme se Líbali jsme se David Levithan

Ačkoliv je zde kniha hodnocena vesměs kladně, za sebe musím napsat, že mně se nelíbila. Téma samo o sobě nebylo špatné, ale nevyhovuje mi styl, jakým je kniha psána. Nemám ve zvyku knihy nedočítat, ale tohle bylo opravdu utrpení a musela jsem se opravdu přemáhat, abych knihu neodložila již v půlce.

27.11.2015 1 z 5

Hodná holka Hodná holka Mary Kubica

Jedním slovem - super. Kniha se mi hodně líbila, styl psaní je zajímavý, děj má spád. Doporučuji.

16.11.2015 5 z 5

Maniak Maniak Martina Cole

Kniha se mi velmi líbila,byla opravdu napínavá. Jen konec se mi zdál uspěchaný a trošku jako "červená knihovna", čekala jsem, že finále bude více propracované.

03.10.2015 5 z 5

Mesiáš Mesiáš Boris Starling

Kniha byla perfektní. Napínavá opravdu od začátku až do konce. Nemohu hodnotit jinak než kladně. Kniha na mne působila celkově ponurým dojmem, což mi ale vůbec nevadilo. Je to přesně ten styl, který mám ráda. Zajímavá zápletka, zvláštní konec. Doporučuji.

07.09.2015 5 z 5

Na loučení nebyl čas Na loučení nebyl čas Linwood Barclay

Po přečtení knihy musím dát za pravdu níže uvedeným čtenáŕským recenzím, že tato kniha byla opravdu skvělá. Nemít na práci i jiné věci než jen čtení, asi bych se od knihy neodtrhla. Děj má spád, zápletka dobře vymyšlená. Zhruba od poloviny knihy jsem začala mít podezření na konkrétní osobu, což se ke konci potvrdilo. Knížku bych doporučila každému, kdo si rád přečte pěkný thriller.

23.08.2015 5 z 5

Muž v černé kukle Muž v černé kukle Peter James

Po dlouhé době kniha, která mě opravdu upřímně nebavila. Po celou dobu, co jsem ji četla, jsem se jaksi nemohla "začíst". Chaotické, nudné, přitažené za vlasy... jedním slovem: nelíbilo. Nešlo o první dílo, které jsem od autora četla, ale s ostatními nesrovnatelné.

08.08.2015 2 z 5

Svědkyně Svědkyně Jonathan Kellerman

Do knihy jsem se nejprve nedokázala vůbec začíst. Postupně mě ale vtáhla do děje, který začal být čímdál více napínavější. V knize se vyskytuje spousta jmen, někdy jsem měla problém zorientovat se kdo je kdo. Kniha není nejhorší, ale určitě ji nezařadím mezi ty, které si s chutí přečtu dvakrát.

17.07.2015 3 z 5

S nikým cizím nemluv! S nikým cizím nemluv! Nancy Baker Jacobs

Do knížky jsem se ze začátku nemohla pořádně začíst. Nicméně cca v polovině mě začala i bavit. Konec mi přišel takový uspěchaný. Kniha určitě nebude patřit k mým favoritům, ale číst se dá:).

02.07.2015 3 z 5

Poslední výkřik Poslední výkřik Kevin O'Brien

Tak tahle knížka se opravdu povedla a rozhodně ji řadím k těm lepším. Děj má spád, nenudí. Výborný psychothriller. Doporučuji!

28.05.2015 5 z 5

Noční pavouk Noční pavouk John Lutz

Knížka se mi líbila, jako ostatně vše, co jsem od Lutze již četla. Jen konec byl trochu předvídatelný, ale jinak bezva napínavé čtení.

12.02.2015 4 z 5

Pořád se dívá Pořád se dívá Chevy Stevens (p)

Knížka nebyla špatná, ale dvě předchozí, které jsem od autorky četla, byly dle mého názoru mnohonásobně lepší. Od knihy jsem čekala více. Určitě však knihu nezavrhuji.

13.01.2015 4 z 5

Stále nezvěstná Stále nezvěstná Chevy Stevens (p)

Jedním slovem - skvělé! Kniha se mi moc líbila.

02.12.2014 5 z 5

Nikdy nevíš Nikdy nevíš Chevy Stevens (p)

Kniha se mi opravdu velmi líbila. Byla napínavá od začátku až do konce, čímž mě nutila číst, číst a číst. Závěr byl překvapivý. Za sebe mohu doporučit.

28.11.2014 5 z 5

Jako zvěř Jako zvěř Kerstin Signe Danielsson

Knížka se mi nelíbila. Na můj vkus přeplácaná postavami, děj mě ničím neohromil. Dočetla jsem opravdu se sebezapřením a také proto, že nemám ve zvyku knihy nedočítat.

23.10.2014

Trýzeň Trýzeň Cat Clarke

Knížka byla celkem fajn,nejedná se o vyloženě špatné čtení. Nemám moc ráda otevřené konce a je mi docela líto, že se nedozvím, jak nakonec holky dopadly. Za sebe ale mohu doporučit a už se docela těším, jaká bude další knížka JAKO V PAVUČINĚ, kterou jsem si dnes půjčila v knihovně.

29.09.2014 4 z 5

Temnější než noc Temnější než noc John Lutz

Super, jako většina knížek od Lutze.

22.09.2014 5 z 5

Nemilovaní Nemilovaní John Saul

Knížku jsem přečetla během dvou dnů opravdu jedním dechem. Děj má spád, napětí se stupňuje, je to přesně styl, který mám ráda. Další díla, která jsem od tohoto autora četla, dle mého názoru nejsou zdaleka tak dobrá. NEMILOVANÍ - určitě mohu jen doporučit.

21.09.2014 5 z 5