vladka16 komentáře u knih
Pod dojmem některých komentářů jsem začala číst spíš ze zvědavosti.Zjistila jsem,že se čím dál víc pohybuji na Universu,než v realitě.Prostě mě to postupně vtáhlo a už nepustilo.Přečetla jsem všechny tři díly ,každý trošku jiný,ale i lepší,ke konci jsem se cítila jak ve filmu,nečetla jsem,jen se mi v hlavě odehrával film.Moc se mi to líbilo.
Moc pěkný námět s knihovnami a oživlými knihami. Samozřejmě napínavé, zamilované, čarodějné dobrodružství. A bubáků nepočítaně.
Začala jsem číst spíš ze zvědavosti. Nějak mě to muselo zaujmout, když jsem to přečetla. Někdy se mi při čtení stává, že se jako by zúčastňuji děje, tady mi přišlo, že se dívám přes sklo. Při tom jsem měla pocit, že je mi stále zima. Našla jsem v příběhu velikou pravdu, vystrašit lidi , je úplně jedno jak a čím- pověry , náboženství, politika. Kdo má strach se lépe ovládá. Další díl si za čas přečtu, je to takový chladný očarovaný sen.
Dočetla jsem, nápaditá zápletka, ale za pár dní nebudu vědět o čem to bylo. Nějak k tomu nemám emoce. Nevím proč. Ale napínavé to bylo, no...
Přesto, nebo právě proto, že tam nebyla žádná velká akce, moc se mi to líbilo. Byla jsem krásně a mile napjatá. Ke konci už jsem se tetelila napětím, jak to dopadne. Docela ráda bych ty poslední chvíle poznala i ze strany Athei. Jaké to je setkat se s dvojnicí, sestrou bylo by to zajímavé, ale i tak knížku jsem zhltla jako malinu. Ráda se k ní zase pro to milé pohlazení vrátím.
Musím se přiznat, že kdybych to neměla jako audio čtení, tak bych nedočetla. Příběh není špatný, konec dobrý , ale nějak teď mám pocit, že byl občas ušmudlaný, spodní prádlo se běžně válí po zemi atd. Jako by to, že je někdo bordelář, bylo vlastně úžasné. Vůbec jsem neměla pocit, že Heather je samostatná třicetiletá Londýňanka. Kdyby to bylo o šestnáctileté hrdince, tak ještě, ale i když se mi jádro příběhu líbilo, tohle mě odrazovalo.
Chtěla jsem ukolébavku před spaním- povedlo se. Tyhle příběhy mám ráda, sice už předem tuším, ale když je příběh hezký ,proč ne.
Pád noci. - Opravdu na to padla celá moje noc.(skoro) Prostě jsem se nemohla odtrhnout. Myslela jsem, že to bude taková zamilovaná limonádička a ono to bylo napínavé jako kšandy. Trošku něco jiného, než jsem si původně myslela, ale bylo to fajn.
Když potřebuji zahnat chmury, tak sáhnu do této kategorie. Beru to jako oddechovou literaturu , v této škatulce se dají najít příběhy, které mě mile překvapí. Bohužel, tento příběh byl pro mě opravdu jen na odreagování.
Nejdřív jsem se nemohla začíst . Pak už se děj rozeběhla bylo to fajn.
Paní spisovatelku mám moc ráda, ale tady jsem měla pocit zbytečné rozvláčnosti . Jádro příběhu moc pěkné, ale nějak mě rušily popisy věcí a situací, které ani nebyly pro příběh důležité. Ale i tak, kolik podobných osudů se v lidských dějinách mohlo odehrát? - Moc.
Jako odreagování od reality je to fajn ,přečtu si i další díly.
Četlo se to pěkně, líbilo se mi to jako oddechová četba, příjemné postavy i trochu humoru.
První díl se mi líbil, tak jdu na druhý, bude to delší cesta, podle počtu knih této série. Jsem navnaděná a těším se.
Pěkné, na první lásku se nezapomíná, ale málo kdo dostane druhou šanci, líbilo se mi to.
Asi to bude jen shrnutí všech tří dílů, dlouho jsem nečetla nic co by tak pěkně odsýpalo. Nepamatuji si, že by mě něco obzvlášť vadilo či rušilo při čtení. Té partě jsem moc fandila, dobrodružství bylo téměř na každém jejich kroku. Je to nejen o přátelství , zradě, dobrodružství, ale i o zamyšlení, jak se chováme - k sobě i k přírodě.
Líbí se mi to, co jiného dodat, tak že rychle sehnat třetí díl.
Neměla jsem žádné očekávání, v době nemoci jsem jen potřebovala- něco. Ale teda toto něco mě pěkně namlsalo, zajímavý příběh, tak že hned jdu na druhý díl. Už se těším a těm mladým lidem držím palce, pěsti a všechno co se dá.
Když mám stres , funguje to úžasně, před spaním, nebo pro chmurné večery, příjemná četba.
Zatím se mi to stále líbí. O Rehvengovi jsem si vlastně nic moc nemyslela, překvapil mě jeho příběh, je fajn, že všechno do sebe zapadá. Budu pokračovat, už jsem zvědavá na další díl.