Vlak7 Vlak7 komentáře u knih

Kriminálník Kriminálník Karin Slaughter

Super čtení a závěr!

31.07.2019 4 z 5

Deník uštvané matky Deník uštvané matky Suzy K. Quinn

Krásná oddechovka, pěkně se četla.

06.02.2019 3 z 5

Do posledního dechu Do posledního dechu Robert Bryndza

Než se to rozjelo, trvalo to. Zbytečně dlouhé... Pěkně se četla, krátké kapitoly.

04.11.2018 3 z 5

Vina Vina Arnaldur Indriðason

Od tak vysokého hodnocení knihy jsem očekávala mnohem více. Záchranou, že jsem knihu dočetla, byly krátké kapitola. Autora už ne výhledem.

21.10.2018 2 z 5

Červenka Červenka Jo Nesbø

Až jsem se v tom ztratila. Je mi líto Ellen.

31.08.2018 2 z 5

Macbeth Macbeth Jo Nesbø

Moc vyumelkovane.... Hary je Hary.

18.08.2018 2 z 5

Krvavá lázeň Krvavá lázeň Håkan Östlundh

Severskou krimi si představuji jinak, průměr, celou dobu vyšetřování o ničem...

19.06.2017 2 z 5

Farma Farma Tom Rob Smith

Dobře se to cetlo, ale nejak neoslovilo. Jako bestseller to v mych ocich není.

10.02.2017 3 z 5

Playground Playground Lars Kepler

Uplně jiný Kepler nez jsme zvykli. Myslela jsem, ze me kniha nebude bavit, ale velmi ctive. Vyhovuji mi Keplerovy kratke kapitoly. Libilo se, hodnotim 3*

29.01.2017 3 z 5

Přízrak Přízrak Jo Nesbø

Na mě složitá kniha, moc postav, mezi kterými se mi těžko zorientovávalo. Když jsem se našla, přišla další postava. V knihách nemám ráda vyprávění více osobami - v tomto případě zavražděným a popisem samotného příběhu. Dlouho mi trvalo než jsem pochopila, že příběh vypráví obět.

23.01.2017 2 z 5

Mráz Mráz Bernard Minier

Kniha se mi libila, občas mi prislo, ze se dlouho nic nedeje, kniha byla zbytecne moc obsahla. Ve srovnani s Kepllerem mi prisla malo akcni, u nekterych Kepllerovych knih (Hypnotizer), jsem se i bala. Chybelo mi, jak to dopadlo s hlavni sestrou, pokud se s ni ovsem nesetkame v druhem dilu. Nicmene se tesim na další dva dily.

16.01.2017 3 z 5

Žluté oči krokodýlů Žluté oči krokodýlů Katherine Pancol

Kniha mě chytla až se začalo něco dít, psaní knihy, Antoniovy krokodýlí příběhy mě vůbec nebavily.Rada si ovšem přečtu 2. díl.

29.12.2016

Žluté oči krokodýlů Žluté oči krokodýlů Katherine Pancol

@eNRek včera jsem zacla cist a taky mi to chybi, cela kniha je rozdelena do pouhých 5 casti. U Kepleru, které jsem precetla a moc se mi knihy od nich libily, mi vyhovovaly kratke kapitoly v knize. Tady jsem z toho nervozni :-) Uvidim, jak se mi kniha bude libit.

02.12.2016

Paganiniho smlouva Paganiniho smlouva Lars Kepler

Touto knihou docten soubor 5 knih Larse Keplera. Z tohoto soubouru knih dle mého nazoru nejslabsi. Chybelo mi tam vetsi napeti jako v jinych. Nejvíce se mi libil Pisecny muz a Stalker. Bohuzel jsem knihy nečetla od nejdříve vydanych, v knihách nic moc na sebe nenavazuje, ale priste si na to dam pozor. Joona Linna mi bude chybet.

21.11.2016

Smrt modelek Smrt modelek Christian Jacq

Chybělo mi napěti, takový Sherlock Holmes. Nezaujalo

08.11.2016

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Krásně se četla, pro mě typická oddechová knížka. Doporučuji

01.11.2016 5 z 5

Velké holky a sex Velké holky a sex Helena a Klaudie Kamarádky z Letné

Téměř před koncem, ale zatím nedocteno, odlozeno, nicim neoslovilo.

21.10.2016

Vyvolená k smrti Vyvolená k smrti Lisa Jackson

Ctu a neskutecne dlouho, nemuzu se zacist, milion postav. Zrejme pro me Kepler nasadil vysokou latku.

21.10.2016 1 z 5

Nemesis Nemesis Jo Nesbø

Prvních stran pro me o nicem, nez se zaclo konecne něco dit... První kniha od Nesba, urcite si ještě něco prectu.

29.08.2016 3 z 5

Už mě vidíš? Už mě vidíš? Sharon J. Bolton

Pro me závěr zase moc překoplikovany. Bohuzel pro me, jsem tuto knihu cetla jako poslední - napred Volavka, pak Obetina. V těchto knihách byly zminky o vecech, které jsem se docetla prave zde o osobním zivote LF. Vede u me Obetina.

03.05.2016 3 z 5