Vlasta610 komentáře u knih
Po celou dobu čtení mě kniha nadchla, četla jsem ji jedním dechem. Doporučuji si ji přečíst.
Jako vždy kniha napínavá, pěkně se čte až na ten konec .. vrah možná žije, třeba bude pokračování. Knihu všem doporučiji.
Autorka jako vždy nezklamala, až do konce jsem byla napnutá a maximálně spokojená.
Tento styl o "zombie" zrovna moc nemusím, na film bych se asi nedívala, ale kniha mě nakonec tak strhla, že jsem ji četla se zatajeným dechem. Přečtěte si ji, stojí to za to.
Tato spisovatelka je výborná. Zatím co jsem četla mě dokázalo vždy strhnout dějem tak, že jsem nechtěla od knihy odejít a koncem dokáže překvapit. Už se těším na pokračování této knihy Chladná krev. Jdu na to.
Kniha stejně perfektní jako první díl. I kdyby se první díl nečetl základy z něj jsou napsány tak že jsi stále v obraze. Byla jsem tak spokojená, že se ráda ke knize časem vrátím.
Knihou jsem byla naprosto unešená. Při čtení jsem tajila dech, byla krásně napnutá, i když opice teď zatím nemusím. Ke knize se ráda časem vrátím a doporučuji ji i ostatním k přečtení.
Při čtení jsem úplně hltala děj, prostě napsáno tak, že jsem byla velice spokojená.Doporučuji si knihu přečíst.
Kniha plná napětí, hrůzy. Kdybych šla po čtení večer ven, nevím, nevím jak by mě bylo. Kdo má rád takové napětí ať si knihu přečte, určitě nebude zklamán.
Kniha splnila mé očekávávní, četla se sama, doporučuji si ji přečíst.
Kniha se moc táhla, čekala jsem od ní více, chvílemi jsem myslela že ji odložím, ale dočetla jsem. Od tohoto spisovatele jsem již četla a byla jsem spokojená.
Kniha plná překvapení, zvratů, napětí, nutno u ní myslet. Od čtení je těžké odejít. Přečtěte si ji.
Kniha se mi moc líbila, hezky se četla, je v ní napětí i láska. Doporučuji si knihu přečíst.
Kniha je úchvatná, čte se krásně a jsem stále v napětí co bude dál. Všem doporučuji.
Kniha perfektní, má spád, je napínavá až do konce, čte se jedním dechem.
Začátek mě moc nechytil, ale pak se to dostalo do spádu a byla jsem spokojená.
Kniha je perfektní, těžko se od ní odchází, od začátku do konce je plná napětí.