vodenka2
![Malý princ Malý princ](https://www.databazeknih.cz/img/books/60_/606/maly-princ-1a9-606.jpg?v=1566229658)
Jedna z knih, které bych si vybrala do cestovního vaku k osobním potřebám....krásné je si o této knížce povídat, s různými lidmi, z různých zemí, rúzného věku ......
![Muž, který sázel stromy Muž, který sázel stromy](https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448353/muz-ktery-sazel-stromy-qac-448353.jpeg?v=1595424513)
prostě krása, chtělo se mi také jíti sázet stromy, no a proč ne? až budu rychlit sadby, přidám i něco ze stromů, místa už mám vyhlídnutá :-)
![Dívka, která si hrála s ohněm Dívka, která si hrála s ohněm](https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21456/divka-ktera-si-hrala-s-ohnem-KLi-21456.jpg?v=1573558496)
Moc a moc dobře se to četlo, celá serie super, první dva díly lepší.....ráda si ponechávám v knihovně:-)
![Vodní andělé Vodní andělé](https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231444/malin-forsova-vodni-andele-dqK-231444.jpg?v=1421130129)
Kromě Zimní oběti jsem četla vše z řady Malin, toto dočítám, zdá se mi snad nejlepší.....ale co potom???? Musím se přiznat, že si do knih o Malin občas tužkou značím zajímavá místa, popisy nálady, prostředí, atd. - úplně úžasné slovní obraty a objevy, bude to ale také dobrým předkladem, stejně je ta čeština krásnááááá:-)