Vysky Vysky komentáře u knih

Naruto Uzumaki Naruto Uzumaki Masaši Kišimoto

Naprosto skvělý, hodně emotivní příběh mladého ninji Naruta, který si plní svůj velký sen, stát se hokagem vesnice skryté v listí. Manga je velmi zábavná, napínavá a dost čtivá. Nemohu jinak než doporučit, podle této mangy také vychází seriál, který je také úžasný.

23.10.2016 5 z 5

Nositelé dubového listu Nositelé dubového listu John Flanagan

Super, přijde mi, že knihy jsou díl od dílu lepší a lepší

14.10.2016 5 z 5

Ledová země Ledová země John Flanagan

Tato kniha se mi zatím četla ze série nejlíp, uvidíme jak to bude s dalšími díly.

14.10.2016 5 z 5

Madame Okta Madame Okta Darren Shan (p)

Tato kniha mně leží v knihovně už několik let. Dostala se ke mně v mých 14-ti letech a zcela mě pohltila a zaujala.. hlavně její surovost a krutost, s kterou jsem se v té době u jiných knih nesetkal. Kniha mi připadala velmi čtivá, vzpomínám, že jsem jí přelouskal za půl dne a hned jsem šáhnul po dílu druhém. Když to shrnu, kniha je psaná stylem, který je spíš zaměřený pro mladší čtenáře, ale i starší člověk by neměl knihou pohrdnout. Navíc v dnenšní době se pořizovací cena těchto dílů točí kolem 60-70 korun za kus, což je skvělé a to dělá knihu velmi dostupnou.

14.10.2016

Hořící most Hořící most John Flanagan

Taková lehčí mírně cestopisna fantasy, urcena spíše pro mladší čtenáře. Tento díl je pomerne hodne čtivý, kniha me bavila už od prvních několika stránek.
POZOR SPOILER:Přátelství Willa a Horace mě potěšilo, hned je Will sympatičtější. Obzvlášť se mně líbila pasáž, kde Horac potrestal sve šikanatory. Těšim se na dalsie díl..

04.10.2016 4 z 5

Hobit – komiks Hobit – komiks Charles Dixon

Tento kousek jsem četl brzy poté co poprvé vyšel v mých 10 letech a pamatuji si, jak mě kniha zaujala, ale nejen svým obsahem, ale také po vizuální stránce. Komiks byl velmi hezky nakreslený. Kniha je ale mnohem lepší, co si budeme povídat

16.09.2016 4 z 5

Robinson Crusoe Robinson Crusoe Daniel Defoe

Velmi povedené dílo. Knihu jsem ve svém dětství četl několikrát, dokonce jsem jí měl u maturity. Kniha je už od prvních několika stran čtivá a napínavá. POZOR SPOILER: Kniha bude čtenáře postupně provázet Robinsonovým životem na opuštěném ostrově a také jeho zachránou a návratem domů.

16.09.2016 5 z 5

Tajuplný ostrov Tajuplný ostrov Jules Verne

Knihá mého dětství, kterou jsem v nedávné době opět přečetl. U této knihy chvíli trvá, než se člověk začte, ale pak to stojí zato. Už jako malý kluk jsem obdivoval vynalézavost a inteligence pana Cyruse Smithe a jeho společníků. Pro milovníky robinzonád je tato kniha uplně stvořená. Za mě 4 hvězdy.

16.09.2016 4 z 5

Archiv Archiv Victoria Schwab

Za mě dvě hvězdy. Kniha mi přišla taková neslaná, nemastná. Její první třetina byla dost nudná a člověk se v ní dost ztrácel, zbylé dvě třetiny byly takový slabší průměr. Kniha nemá co nabídnout, nenabízí ani humor, ani napětí, ani lásku, ani nějaké extra tajemno, akci nebo erotiku...vůbec nic! Mně se kniha tedy nelíbila, dokonce jsem se několikrát jsem přemáhal, než jsem ji dočet celou. Určitě nedoporučuji (existuje mnohem, mnohem víc lepších knih, než je tato)

13.09.2016 2 z 5

Strach moudrého muže Strach moudrého muže Patrick Rothfuss

Miluji fantasy svět této knižní serie a tuto knihu jsem zhltl jedním dechem (asi za dva dny). Moje očekávání nezklamala, spíše naopak. Pro fanoušky fantasy vřele doporučuju. Aby byl požitek z knihy stoprocentní, je vhodné mít přečtené předešlé díly série...

10.09.2016 5 z 5

Erebos – Hra, která zabíjí! Erebos – Hra, která zabíjí! Ursula Poznanski

První kniha kterou jsem četl v tomhle "stylu". Kniha mě pohltila už po prvních pár stránkách a nepustila mě až do konce. Kniha je vhodná spíš pro mladší čtenáře, odhadem 12-30 let. Kdo má rád hry a knihy, bude při čtení této knihy v rauši.

10.09.2016 5 z 5