w.d.taylor komentáře u knih
Líbí se mi ta pěkná návaznost na předchozí první díl. Podle mě je stejně tak dobrý.
Toto byla moje úplně první kniha, která mě přivedla k tomu, abych se stal knihomolem. Je opravdu dobrá. Doporučuji to všem, co mají rádi dobrodružství a hlavně psy.
(SPOILER) Příběh úžasný až... Na ten konec! Přiznejme si jednu věc a to že Marcy Jell mpc nejdou psát konce jejich knih. Ale opravdu, ten příběh byl luxusní! Takže doporučuji.
Hej jako... Musím uznat tu originalitu ale... Některé povídky byli divné a musela jsem ss jimi prokousat. Jiné mi připadali teochu depresivní ale byli tam i dobré. Ale to nejspíše už záleží na čtenáři jak je pochopí.
Tato kniha mi doslova pomohla vybudovat si vztah s mojí nyní nejlepší kámoškou. Půjčila mi ji a od té doby jsme kámošky. Ale nyní ke knize.
Je to opravdu dobré. Lechtivé scénky opravdu stojí za to a hloubka příběhu je také úžasná. Doporučuji všem!
Moje první fantasy kniha a také první kniha od Terryho Pratchetta. Je to opravdová bomba! Pěkné zahájení série Úžasné Zeměplochy! Nelituji toho že jsem si ji koupila!
Skvělá ilustrace! Skvělý příběh! Pěkná návaznost na předchozí díly a pěkný konec. Co jiného by se čekalo od génia jako je Terry Pratchett