Werčíík | Komentáře u knih | Databáze knih

Werčíík Werčíík komentáře u knih

Temné kouty Temné kouty Gillian Flynn

Co na to říct... Nakonec jsem tedy dočetla a musím říct, že jsem ještě nikdy nebyla natolik znechucená každičkou postavou v knize. Opravdu, úplně každou. Iritovalo mě chování idiotské hlavní hrdinky, jejích sourozenců a matky, Runnera a Diondru jsem naprosto nenáviděla. Každý se choval vyloženě nechutně a stupidně. Na konci jsem si sice řekla, že ten příběh vlastně byl docela dobrý, ale ty debilně smýšlející postavy!!!

15.10.2017 2 z 5

Skvrna Skvrna Gillian Flynn

Naprosto úžasný začátek a děj knihy shodil zcela nedomyšlený a příliš brzký konec, díky kterému celé to mrazivé téma "duchů" naprosto zmizelo a donutilo mě po dočtení poslední stránky si pomyslet: "Bože, proč?!"

15.09.2017 2 z 5

Panika Panika Lauren Oliver

Jak již bylo řečeno- neurazí, nenadchne. Čte se to sice dobře, ale do děje to nijak nevtáhne a postavy moc neosloví. Těšila jsem se na šokující konec ve stylu Lauren Oliver, ale poprvé u této spisovatelky se žádné wow nedostavilo.

05.09.2017 3 z 5

O myších a lidech O myších a lidech John Steinbeck

Krásné. Co víc dodat?

11.06.2017 5 z 5

Lolita Lolita Vladimir Nabokov

Za mě teda rozhodně NE.

09.06.2017 1 z 5

Dlouhý pochod Dlouhý pochod Richard Bachman (p)

Parádní!! Třetí Kingovka a jsem fakt nadšená. Jen nedoporučuji číst týden před maturitou, protože jsem se od toho nemohla odtrhnout :D

18.05.2017 5 z 5

Misery Misery Stephen King

Odteď jsem "Fanynka číslo jedna"!!!!!

13.04.2017 5 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Zatím 3. kniha od Moriarty a za mě ta nejslabší. Dočetla jsem jen proto , že jsem čekala něco extra na konci knihy , ale nic moc se nestalo.

19.02.2017 3 z 5