weru987 weru987 komentáře u knih

☰ menu

Slzotvůrce Slzotvůrce Erin Doom

(SPOILER) Kniha se mi moc líbila. Ukázala,že nic není tak,jak se občas zdá. Líbilo se mi,že nastínila i problematiku za zavřenými dveřmi dětského domova. Jak se dá různě po světě dočíst z odhalených kauz, bohužel se to stává a oběti si následky nesou celý život. Nika má nicméně svého slzotvůrce a trauma překoná. Moc hezky příběh plný nečekané lásky,který ukázal,že mezi nenávistí a láskou může být velmi tenká hranice. Film se dal, ale kniha byla o mnoho nelepší.

21.07.2024 5 z 5


Seminář Seminář Mats Strandberg

Kniha jako taková se mi líbila hlavně díky popsání vztahů na pracovišti. Že to není vždy tak jednoduché vyjít s kolegy, což se promítá i do osobního života jednotlivých postav. Pachatel byl docela řezník,což autor barvitě popsal. Kdo je vrahem se dalo trochu předvídat, i když na konec to stejně bylo překvapení . Začátek knihy se ale neskutečně vlekl a některé informace autor klidně mohl osekat a zkrátit. Po dlouhém a nezáživném úvodu se to naštěstí rozjelo.

21.07.2024 2 z 5


Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Kniha byla plná napětí. Nemohla jsem se od ní odtrhnout a přečetla jsem jedním dechem. V některých " detektivkách"je pachatel předvídatelný,tady jsem neměla ani tušení...

21.07.2024 4 z 5