Wiolinka komentáře u knih
Jsem nadšena, tento díl je excelentní, bavila mě od začátku do konce. Vše do sebe začíná zapadat!
Knihu jsem přečetla jedním dechem, paní Chantal je úžasná a obdivuhodná žena! Jsem moc ráda, že jsem si její knihu koupila!
Jsem moc ráda, že jsem tuto knížku dostala! KK jsem vždy velmi uznávala. Jeho názory a postřehy jsou platné dodnes. Škoda, že po návratu byl "ukřičen těmi tzv. vyvolenými" a zcela nepochopen! Tato kniha byla vydáno v roce 1994!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Neuvěřitelné! Děkuji pane Kryle!
Dávám * hlavně za závěrečný epilog.
Knížku čtu na dovolený, doma bych asi nedočetla. Velmi jednoduché čtení takový Fantom Morrisvillu…
Dávám 3 hvězdičky. Chvílemi velmi napínavé, chvílemi nezáživné, přeskakovala jsem.
Krásné, napínavé čtení. Knížka je velmi čtivá, bez hluchých a nudných pasáží! Za mě zasloužených 5 hvězdiček, děsně mě bavila!
Očekávání bylo veliké, četla jsem hned po příjezdu za Skotska (Glen Coe jsem navštívila), a byla jsem zklamaná. Počeštěná jména pro nás milovníky knížek Outlander hrozný. Změt jmen dějových linek.. Dávám 3 hvězdy kvůli Skotsku.
Jsem fanousek Cizinky takze je jasne ze knizku jsem musela mit a jsem nadsena.
Takze DOPORUCUJI!
Bohužel jsem nedočetla :-( Velice jsem se na knížku těšila ale jak píše Ceile, roztěkanost, neustálá nespokojenost, nic neříkající text. Škoda.