WolfIssen WolfIssen komentáře u knih

Konspirační teorie Konspirační teorie Jamie King

Kniha vcelku obšírným způsobem abecedně mapuje všemožné spiklenecké teorie, které se skutečně staly, nebo jsou jen domněnkou páru jedinců. Vše, co je v obsahu a spoustu dalšího na stránkách knihy naleznete, at' už se to týká nejznámějších konspirací nebo těch méně známých.

26.12.2011 4 z 5

Toulky českým tajemnem I.-II. Toulky českým tajemnem I.-II. Aleš Česal

Téměř povinnost pro všechny milovníky záhad (mezi které samozřejmě patřím). Autor je uznávaným českým záhadologem, který se specializuje hlavně na naše země. Vyzvednout musím mimojiné i široký záběr témat. Skutečně si každý příjde na své. Skvěle zpracované, jediná výtka by se snad našla v barvě fotografií (jsou černobílé), ale na druhou stranu dodávají knize punc tajemna.

02.06.2011 5 z 5

Hustej nářez Hustej nářez František Kotleta (p)

Moc jsem se pobavil a četlo se to moc dobře.

16.01.2011 4 z 5

Okultní kořeny nacismu Okultní kořeny nacismu Nicholas Goodrick-Clarke

Kniha určená těm, kteří se zajímají o ideologické počátky Třetí říše. Autor vyčerpávajícím a detailním způsobem popisuje obrození okultismu a příbuzných oborů konce 19. a počátku 20. století v Rakousku a Německu.

16.01.2011 5 z 5

Jitro kouzelníků Jitro kouzelníků Jacques Bergier

Výborně napsané, autoři odvedli opravdu skvělou a obsáhlou práci. Nicméně jsem postrádal více faktů, na které je tato kniha skoupá a autoři využívají řádky spíše a hlavně k popsání svých názorů a náhledů, což hlavně ke konci knihy vede k nezáživnosti.

09.01.2011 4 z 5